1.Το ego ειναι μια καλη επιλογη και ο συνδιασμος που εχω επιλεξει εινα καλος για ενα αρχαριο?2.Η μπαταρια θα αντεχει τουλαχιστον 9 ωρες μεχρι να γυρισω σπιτι?το ατομαιζερ θα αντεχει για 8-9 τσιγαρα (οκ παντα θα εχω και μπακαπ μαζι μου εννοειται)?3.σχετικα με τα υγρα και τις γευσεις...ποια η διαφορα του vg με του pg ακριβως και πιο ειναι πιο αβλαβες?ποιο πρεπει να προτιμησω?συνδιαζεται καλα αυτο που ειναι καλυτερο με ενα ατομαιζερ 901 ή τελικα θα πρεπει να επιλεξω τον 510?που μπορω να βρω αναλυτικες οδηγιες ωστε να το παρασκευαζω μονος μου?ποιο υγρο μου προτεινεται για μια γευση που μπορει να πλησιαζει σε ενα σχετικα βαρυ τσιγαρο οπως πχ το Μαλμπορο?4.τι σημαινει ο ορος ''χτυπημα στο λαιμο''?εννοειτε μηπως το καψιμο που ερχεται και με το τσιγαρο?5.Ντριπινγκ ειναι το ρουφηγμα με κενο φιλτρακι αφου σταξω δυο σταγονες στο ατομαιζερ?6.Το ατομαιζερ μπορω να το καθαριζω με πρεσαριστο αερα που χρησιμοποιουμε και στα pc?7.ποια ειναι η διαφορα μιας μανουαλ μπαταριας απο μια αυτοματη γιατι δεν εχω καταλαβει και ποιος ο λογος που λεμε οτι μια μπαταρια ειναι μανουαλ?γιατι λεμε οτι η μανουλα μπαταρια ειναι πιο καλη?αυτες ειναι επαναφορτιζομενες?8.Τι θα γινει αν σε ενα χαλασμενο ατομαιζερ κολλησω μια αντισταση πανω ptc ή ntc μπορω να το κανω και τι αποτελεσμα θα δω?τελικα μηπως μπορουμε τα ατομαιζερ να τα επισκευαζουμε και να μην τα αγοραζουμε....δεν εχω δει καποιον απο κοντα απλα σκεψεις κανω συγχωρειστε μου την ασχετοσυνη μου!Και πως και δεν εχει βγει ακομα ενα ατομαιζερ με ρυθμιζομενη αντισταση εξωτερικα ετσι ωστε να ρυθμιζουμε εμεις οι ιδιοι το ποσοστο της τζουρας και του ντουμανιου?Εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο?ή απλα δεν θελουμε για λογους ασφαλειας να μπλεξουμε καλωδιακια στη μεση?
Λογικα με αυτα και με ενα υγρο οπως αυτο http://www.hlektronikotsigaro.gr/index.php?item=49#contents ειμαι κομπλε ετσι?Αληθεια ποσα μπουκαλακια θα πρεπει να προμηθευτω για ενα μηνα...οπως εγραψα και σε παραπανω μηνυμα μου κανω γυρω στα 20 τσιγαρα τη μερα.Με 3 μπουκαλακια ειμαι οκ πιστευετε?ευχαριστω και παλι!
/index.php?item=81#contents στα 55 ευρω απο ο,τι γραφει για δυο μηχανακια
44ευρώ θές να πείς. Άλλα οι 1100 είναι γκουμούτσες, παρε 1+1 (650+1100)
Συγγνωμη που επανερχομαι με νεο ποστ...μιλησα με τον Βασιλη απο την medicre και μου ειπε οτι το ego δεν συνηθιζεται με ατομαιζερ 901 και δινεται με 510 σαν να καταλαβα οτι δεν ταιριαζει δηλαδη...