Επίσης το χτύπημα και η γεύση του καμένου προέρχονται σίγουρα από τη μικρότερη αντίσταση...
Πάνο πολύ καλή η παρουσίαση.Τα προβλήματα που είχες με τις διακυμάνσεις στην ποιότητα είναι δυστυχώς "φυσιολογικά" στα ηλεκτρονικά τσιγάρα κάθε τύπου και εταιρίας.Οι Κινέζοι δεν κατάφεραν ποτέ να φτιάξουν μια σταθερή ποιότητα.Νομίζω δε, ότι δεν το θέλουν καν...Επίσης το χτύπημα και η γεύση του καμένου προέρχονται σίγουρα από τη μικρότερη αντίσταση...
Υπάρχουν δύο διαφορετικές μυρωδιές καμένου..1. Αυτή που προέρχεται απο το κάψιμο των ινών του φίλτρου. Το αποτέλεσμά της είναι απλά η χαρακτηριστική μυρωδιά του πολυστέρα που καίγεται. Σε αυτή την περίπτωση απλά χρειάζεται πότισμα το φιλτράκι. 2. Μυρωδιά καμμένου και έντονο τσούξιμο στο λαιμό και τη μύτη. Αν βγάλω το φιλτράκι και δώσω τάση στον ατμοποιήτη τον βλέπω να κοκκινίζει απο τη ζέστη. Αυτό ΔΕΝ είναι φυσιολογικό. Το φιτίλι που τον τροφοδοτεί με υγρο απο τη γέφυρα έχει καεί ή δεν ακουμπάει καλά στην αντίσταση. Δέ θέλω καν να σκεφτώ τι είναι αυτό που προκαλεί τόσο τσούξιμο και δυσοσμία όταν υπερθερμαίνεται το συρμα.Αυτό το γεγονός είναι που διακυμαίνει την ποιότητά τους.Σε αυτές τις περιπτώσεις, και μου έχουν τύχει πάμπολες, παρότι το φιλτράκι είναι υγρό, πρέπει να στάξω στον ατμοποιητή. Και πάλι μετά απο λίγες τζούρες έχω τα ίδια, μιας και το μόνο υγρό που ατμοποιείται είναι αυτό που είχε πέσει ακριβώς πάνω στο σύρμα και το έψυχε.
Παντως όταν είναι κρύος ο ατμ οι πρώτες τζουρες αν είναι σύντομες έχουν καλή γεύση.
Ομως αν δεν είχα βρει το forum να κάτσω να διαβάσω και να δώ ότι αυτή ΔΕΝ είναι η φυσιολογική γεύση του ητ μπορεί νανόμιζα ότι "έτσι είναι αυτά τα μαραφέτια" και να σταματουσα απογοητευμένος.
ο dripping δεν το συνιστά η εταιρία
το passthrough
φαίνεται αρκετά σοβαρή εταιρία