Σωστά το φύσηξε Βασίλη , μη τον μπερδεύεις τον ανθρωπο!
ακριβως! EDITφυσάς απο γέφυρα γιατί τo υγρό μαζεύεται κοντά στο σπείρωμα και γουργουρίζει.Θα δεις πολυ υγρό να φεύγει τότε. Και να το βάζεις σε θέση ανάπαυσης με το σπέιρωμα προς τα κάτω.
στο ατομαιζερ αυτο αμα κανεις dripping δεν χανει μετα υγρα απο το σπειρωμα της μπαταριας??
ναι, αλλά επειδη οι manual μπαταρίες του BL είναι sealed, δεν υπάρχει πρόβλημα...και είτε ετσι, ειτε αλλιως δεν φευγει και πολύ υγρό (εκτος και αν στάξεις... το μισο μπουκάλι μέσα)
Έχω την εντύπωση ότι με φύσημα απο τη μεριά του φίλτρου (ανάποδα δηλ απο το συνηθισμένο) αν υπάρχει καποιολασκαρισμένο κομματάκι απο το φυτίλι η απο το φίλτρο έιναι δυνατόν να προκαλέσει βούλωμα.Αυτό το λέω γιατί και οι 2 αρχικοί ατμ μου βούλωσαν και αποφάσισα να τους εγχειρίσω (αφαίρεση γέφυρας:προσοχή! risky) για καλύτερο dripping και να πάρω 2 νέους αντί να τους επιστρέψω για αλλαγή, αλλά στους νέους αποφεύγω το "ανάποδο" φύσημα πουσυνιστά η Nobacco για να δώ σε ποσο χρόνο θα βουλώσουν αν βουλώσουν.Πάντως μόλις αφαίρεσα τη γέφυρα και το φυτίλι ξεβούλωσαν αμέσως και αυτό μεγαλώνει τις υποψίες μου.