.... Ενας αρχάριος που θα θελήσει να ξεκινήσει με αυτο το τσιγαρο, δεν θα απογοητευτεί ωστε να παρατησει την ιδεα του ηλεκτρονικου τσιγάρου.
Ελπίζω επίσης η δωρεάν διάθεση για δοκιμή να μην έχει επηρεάσει την κρίση των δοκιμαστών. Εγώ το βλέπω και ως αφορμή αν το προϊόν έχει ελαττώματα, να λάβει και ο κ. Μαρκόπουλος γνώση αυτών ώστε στο μέλλον να τροποποιήσει τις επιλογές του ή αν όλα είναι θετικά, να τις διατηρήσει. Υποθέτω ότι αυτός είναι και ο λόγος που διατέθηκε το προϊόν και όχι μόνο η διαφήμισή του.
Το στάξιμο που αναφέρθηκε από όλους, τελικά δεν είναι ακριβώς στάξιμο. Θέλω να πω δηλ. ότι το υγρό το ίδιο δεν φεύγει από μέσα. Αυτό που διαφεύγει είναι ατμός που μόλις βγαίνει στην ένωση του ατμοποιητή με το φιλτράκι υγροποιείται. Ότι υπάρχει εδώ ένα ζήτημα είναι γεγονός αλλά σ' εμένα τουλάχιστον δεν είναι πολύ έντονο, δηλ. δεν έφτασε στο σημείο να στάξει! Ίσα που "ιδρώνει" κάπως η περιοχή γύρω από την ένωση. Κοιτάτε βέβαια να κουμπώνει καλά το φιλτράκι. Ένα σκούπισμα από έξω στο φιλτράκι, που συστήνει και ο Undertaker, σχεδόν μηδενίζει το φαινόμενο. Αυτό επιβάλεται και αν βγάλετε το φιλτράκι και το ξαναβάλετε.