http://www.nobacco.gr/product.asp?catid=573οντως απ οτι ειδα ειναι ... κορυφη.... υπαρχει περιπτωση να το βρω ποιο οικονομικα?
to nobacco ego θα ηθελα... αξιζει να το περιμενω?και εχουν και καποια αλλα site προσφορες?
Αργότερα με έναν αντάπτορα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για άλλου τύπου ατμοποιητές.
Εσυ μην μιλας για ανταπτορες γιατι χθες κοντεψα να παθω εγκεφαλικο με την περιγραφη που εκανες με τους ανταπτορες που συνδεσες.
Δεν θέλω με τίποτα να σε επηρεάσω,το λέω από τώρα γιατί ότι πω είναι καθαρά προσωπική άποψη και εμπειρία.Επειδή βλέπω ότι σκοντάφτεις πολύ στο οικονομικό και με το δίκιο σου δλδ θα σου πρότεινα το black line ή το vo.Oι λόγοι που το λέω είναι1)έχουν εγγύηση για ένα χρόνο - to blackline σίγουρα για το evo δεν ξέρω πόσο είναι αλλά θα πουν και οι υπόλοιποι.Αυτό σημαίνει ότι για ένα χρόνο δεν θα αγοράσεις ξανά τίποτα αφού σε καλύπτουν πλήρως και σε ατόμ και σε μπαταρίες.2)Είναι πλήρως δοκιμασμένα με πολύ καλά αποτελέσματα και για μένα αποτελούν την είσοδο στο άτμισμα.Αν σου κάτσει δλδ με αυτά ,πέτυχες.3)Σαν μέλη του φόρουμ στο blackline έχουμε έκπτωση 20% δλδ 82Ε-20%=65.60και για το evo -30% οπότε καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με πολύ καλές τιμές και με την απόλυτη εγγύηση ότι δεν θα μείνεις χωρίς οδηγίες και υποστήριξη από τους αντιπροσώπους.Και να είσαι σίγουρος γι αυτόΟταν κατασταλάξεις και μείνεις με ένα για λίγο καιρό και μάθεις τα κατατόπια και τα κόλπα του ατμίσματος,μετά μπορείς να κάνεις και τις απόπειρές σου και τις δοκιμές σου ανάλογα και με το οικονομικό σου βέβαια όταν θα σου το επιτρέπει.Λίγο πολύ έτσι κάνουμε όλοι ,από πειράματα άλλο τίποτα Το ξαναλέω ότι απλά λέω την γνώμη μου για να βγεις λίγο από το πέλαγος