Έχετε δοκιμάσει καμια βανίλια της προκοπής Κάτι σαν njoy ας πούμε, να μοιάζει με βανίλια.Δοκίμασα από TW και κάποιες κινέζικες αλλά
Εγώ που είχα δοκιμάσει της Viniretteήταν πολυ.... Το μπουκαλάκι ακόμα υπάρχει και κάθετε...
Δοκίμασα flavorart βανίλια. Κλασική γευση βανίλιας, την άτμισα αλλά γενικά οι βανίλιες δεν είναι του γούστου μου. Σε όποιον αρέσει όμως δεν θα απογοητευτεί απο την flavorart.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καθαρή προπυλενογλυκόλη με νικοτίνη.Ίσως τελικά να είναι το καλύτερο για μακροχρόνιο άτμισμα.
Εχω δοκιμάσει και δεν είναι καθόλου άσχημη, με μόνο 2-3 σταγόνες άρωμα στα 10ml είναι το τέλειο. Η ελαφριά (όχι απαραίτητα δυσάρεστη) PGίλα με 2-3 σταγόνες καφέ υποχωρεί.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καθαρή προπυλενογλυκόλη με νικοτίνη.
Εάν η γεύση της καθαρής PG είναι καλή ίσως τελικά να είναι καλύτερα και πιθανώς πιο υγιεινό να ατμίζεται χωρίς προσθήκες.Έτσι κι αλλιώς η γεύση ενός υγρού μετά από κάποια χρήση χάνεται σχεδόν τελείως.
Απο χθες δοκιμαζω εγω Κωστα αφου παρελαβα τις βασεις απο HG σε PG και VG σε 36 mg και αφου τις αραιωσα με την PG και VG απο HG επισης,δυο προς ενα για να βγει κοντα στα 24 mg.
Εδώ είχαμε συνιθίσει το τσιγάρο που η γεύση του είναι αντικειμενικά απαίσια, στην PG θα κολλήσουμε ?