ακόμα το ψάχνω, μόλις παρέλαβα 2 υγρά από totally wicked (Marlboro kai tobacco low)
Θελω εντυπωσεις για το marlboro! Οπως επισης και εμπειρια απο καποιον που δοκιμασε τιποτα βανιλιες, σοκολατες και τετοια. Μου εχει κολλησει η ιδεα.
Λες και κάπνιζα ιδρωμένη κάλτσα ήταν!!! Πολύ καλό throat hit μεν, αλλά τι να το κάνεις.....
: Ε, αστο τοτε καλυτερα! Παντως απο οτι εχω καταλαβει σε ελαχιστες περιπτωσεις μοιαζουν οι γευσεις με αυτο που υποστηριζουν οτι ειναι. Τουλαχιστον οταν ζεσταινονται.Και το λεω γιατι εχω παρει μεντα ecopure χωρις νικοτινη, η οποια μολις μυριζεις το μπουκαλακι ειναι μια χαρα μεντα, αλλα μολις την ατμιζεις δεν καταλαβαινεις τι ακριβως ειναι.
Κι εμένα για λίγο διάστημα με ενθουσίασε η ιδέα με τις γεύσεις αλλά τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα του Undertaker.Κι εγώ ίσως ξαναδοκιμάσω διάφορα αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο τελευταία είναι τα φιλτράκια Regular του EVO με PG σε Medium ή και κάνα High μερικές φορές.Ελπίζω να συνεχίζουν να τα βγάζουν με PG γιατί η VG μάλλον δε μου ταιριάζει και τόσο.