Δεν θα έπρεπε να έχω κάποια ειδοποίηση? Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!
Αν είχαν σταλεί με courier θα σε είχαν ειδοποιήσει. Απο τη στιγμή που έγινε αποστολή με USPS είναι πολύ πιθανό να μη λάβεις ειδοποίηση.Η παραγγελία σου υπόκειται σε δασμούς και έχει κρατηθεί στα ΕΛΤΑ που είναι στο χώρο του αεροδρομίου. Αν δεν πας εκεί για εκτελωνισμό δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.
Δεν έχω και αριθμό αποστολής και είναι δύσκολο να βρεθεί. Θα πάω μια βόλτα να δω τι γίνεται.
Παιδια ( Vassilis & Tem) κανα νεο απο τα υγρα Johnson Creek Περιμένω τις εμπειρίες σας μπας και παραγγείλω καθώς είναι λιγακι ακριβα αλλα ακούγονται πολυ καλα λογια και ίσως αξίζουν. Αλλα όταν ακούω τα αμερικανάκια δεν τα εμπιστευομαι και τόσο... Αλλα μια γνώμη απο Ελλαδα θα μπορουσε να με κάνει να δοκιμάσω την τύχη μου και προς αυτή την κατευθηνση
Αμερικάνικα "hand made" e-liquids: http://thebearjuice.weebly.com/
Johnson Creek Πολύ καλή ποιοτικά συσκευασία. Ατμίζονται απο νωρίς σήμερα το πρωί. Διαφέρουν σαφώς απο τα περισσότερα άλλα e liquids.
Τι εννοείς? Που διαφέρουν ακριβώς? Στην γεύση, στην ποιότητα, στο .. χρώμα, στα συστατικά?ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως διαφέρουν στην .... τιμή