Σας ευχαριστώ όλες/ους. Η αλήθεια είναι πως δεν το επεδίωξα, απλά κάποια στιγμή μπούχτησα και είπα "αει στα τσακίδια"!! @AtmosΟ Tem είναι άξιος γευσιγνώστης. @TemΤελικά το ερώτημα δεν ήταν ρητορικό!
Καλησπέρα.Να καταθέσω και εγώ την μικρή εμπειρία μου (1 μήνα ατμιστής) σχετικά με το η.τ. Έχω κόψει αρκετές φορές το κ.τ. και με άνεση θα έλεγα, αλλά πάντα το είχα στην άκρη του μυαλού μου γιατί το γούσταρα όταν έπινα ένα τσίπουρο. Πάντα όμως κάτι με έτρωγε γιατί ήξερα ότι δεν πράττω σωστά. Έτσι ανακάλυψα το η.τ. στις 20/9/2010 και ενώ από τις αρχές του χρόνου έκανα 2-3 κ.τ. την ημέρα, τώρα πιστεύω ότι ατμίζω πολύ περισσότερο νικοτίνη απ' ότι πριν. Μέχρι στιγμής δεν με μπουχτίζει σε αντίθεση με το κ.τ. όταν το παράκανα. Ατμίζω ένα καρτο με 1,8 νικοτίνη την ημέρα περίπου, που αναλογεί σε 1-1,5 πακέτο κ.τ. και αυτό αρχίζει να με ανησυχεί. Δεν ξέρω με το πέρασμα του χρόνου αν θα το μπουχτίσω, μέχρι στιγμής όμως αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μου την σπάει, σε γενικές γραμμές το γουστάρω που μπορώ να κάνω το κέφι μου με το λιγότερο δυνατό κόστος (θέλω να πιστεύω) για την υγεία μου.Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους τους συνατμιστές για τις συμβουλές τους και την εμπειρία που καταθέτουν με τα οποία με βοηθούν να βελτιώνομε στην ατμιστική μου πορεία.
Συμφωνω κ με τους δυο σας!!!!!! Ειναι απολαυση κ για εμενα!!!!! Ομως μπραβο σου Vsilis k απο εμενα!!!! Ευχομαι την νικοτινη συντομα να την κοψεις!!! Εγω την εκοψα μεσα σε μια εβδομαδα!!