* * * *
Υποστηρίξτε στο  Facebook το αυτονόητο:
 " Όχι-στην-απαγόρευση-του-ηλεκτρονικού-τσιγάρου "
Εμείς ξέρουμε καλύτερα γιατί, καιρός να μάθουν και οι άλλοι.

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Φεβρουάριος 12, 2012, 06:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Πρώτες εμπειρίες από άτμισμα  (Αναγνώστηκε 5833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• Υποκινούμενος
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Νεα Σμυρνη
  • VV + A2-A2TM - GG Stealth + Οδυσσέας
Απ: Πρώτες εμπειρίες από άτμισμα
« Απάντηση #90 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 10:54 »
Εγω αντιθετα το μπουκωμα και το βαρος το ενοιωθα το πρωι και την πρωτη εβδομαδα μονο.
Τωρα πανω στην μηνα εχει υποχωρησει αρκετα.....αλλα ακομα πιπιλα ολη μερα...... λεπτο και τζουρα.......

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:
Επιστημονικές έρευνες και άρθρα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρχίστε με την:
Εγκυκλοπαίδεια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος Leon72

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #91 στις: Νοέμβριος 18, 2011, 14:30 »
Οι μόνες παρενέργειες που έχω ήταν η "γνωστή" ενόχληση στον λαιμό τις πρώτες μέρες....
Τίποτα ιδιαίτερο απο PG ή VG (κάνω και τα 2, μόνα τους η σε μίξη, χωρίς το παραμικρό.
Αλλά το στόμα μου γίνεται "τσαρούχι" αργά το βράδυ, μάλλον απο την υπερκατανάλωση νικοτίνης
(αν και τελευταία κάνω μόνο Tribeca 24άρα, αραιωμένη 1:1 με βάση -> θεωρητικά μου δίνει 12άρι υγρό),
που μου αλλοιώνει και έντονα την γεύση του -κατά τα άλλα αξιολάτρευτου- υγρού της HALO...

Αποσυνδεδεμένος Nadiaal

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #92 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 13:45 »
Εκτη μερα και δεν εχω κανενα προβλημα...ουτε μπουκωματα..ουτε εκλεισε λαιμος ουτε τιποτα...πρωτη μερα εκανα δυο τσιγαρα....πριν 2 μερες που πηγα να το αναψω μου βρωμαγε τοσο πολυ...ειχε τετοια πικριλα που το εσβησα και πηγα παλι στο ηλεκτρονικο μου.
Νικοτινη εχω την πιο ελαφρυα αφου ελαφρυα ηταν και τα τσιγαρα μου.
Εχω χωρις νικοτινη αλλα ειναι στιγμες που δεν με καλυπτει οποτε δεν επιμενω να την κοψω τελειως...ειμαι πολυ ευχαριστημενη προς το παρον!

Αποσυνδεδεμένος ego-witis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: czech republik
« Απάντηση #93 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 15:02 »
Γεια χαρά σ'όλους τους φίλους... :)

Ατμίζω περίπου 10 μέρες και όντως παρατηρώ κάποιες διαφορές...
Ατμίζω ακόμα το πρώτο δοχείο, υγρό VG με 11ml νικοτίνη, σήμερα τελειώνει και έχω παρατηρήσει σε αυτές τις 10 μέρες, τα εξης..
Ελαφρύ μπούκωμα μερικές φορές αλλα αυτό συνέβαινε περισσότερο τις πρώτες 2-3 μέρες.
Επίσης μερικές φορές κάτι σαν ταχυπαλμία ή αναπνευστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι έντονες και μεγάλες αναπνοές.
Οκ, η αλήθεια ειναι, αν και νέος, εχω ''κακο'' ιστορικό υγείας και το πρόβλημα με το αναπνευστικό, μου συνέβη και κατα διαστημάτα και με το ΚΤ.
Εν γένη, νοιώθω πολύ καλύτερα όμως και εχω δει διαφορές ως προς το καλύτερο αυτες τις 10 ημέρες που ατμίζω.
Θεωρώ οτι όντως ειναι πολύ καλύτερα το ΗΤ απο το ΚΤ.
Τα καλά (για να μη λέμε μόνο τα άσχημα), ειναι οτι κόπηκε δια ροπάλου ο βήχας, τα φλέγματα το πρωί και μυρίζω πολύ καλύτερα, οσμές που μεχρι πριν 10 ημέρες δεν μύριζα καθόλου! Ειναι πράγματι εντυπωσιακό και είανι άξιο απορίας, πώς θα νοιωθω σε ενα μηνα, εξι μήνες, ενα έτος.... :)

Αποσυνδεδεμένος bujinkan

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #94 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 10:28 »
Να πω και εγω την εμπειρια μου. Ξεκιναει η τριτη μερα ΗΤ αυτη τη στιγμη, και δεν εχω ακουμπησει ΚΤ εως τωρα.
Ομως απο χτες το βραδυ εχω 2 μικρες ενοχλησεις....ενα ξυσιμο μεσα στο λαιμο και ενα ανεπαισθητο βηχα...
Να υποθεσω οτι ειναι φυσικα επακολουθα αυτα?

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:
Επιστημονικές έρευνες και άρθρα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρχίστε με την:
Εγκυκλοπαίδεια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος trap

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #95 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 10:30 »
Ναι ειναι,αν μπορεις κατεβα λιγο σε νικ..... θα φυγει και το ξυσιματακι στο λαιμο.

Συνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • DD + A2 MT - VV + A2 = \m/ Heavy Rock \m/
« Απάντηση #96 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 10:37 »
8η μερα για μενα φιλε μου και ναι, ειχα κ εγω στην αρχη "ξυσιμο" γδαρμενο λαιμο απο αλχημιες και δοκιμες υγρων μεχρι να καταληξω σ αυτο που πραγματικα γουσταρω, επισης οπως ειπε ο φιλος πριν κατεβασε περιεκτικοτητα νικοτινης σε επιπεδο που να σε καλυπτει ατμιστικα κ ολα προσαρμοστουν απ τον οργανισμο σου!

Τελευταία θέματα

vapormania.gr