* * * *
Υποστηρίξτε στο  Facebook το αυτονόητο:
 " Όχι-στην-απαγόρευση-του-ηλεκτρονικού-τσιγάρου "
Εμείς ξέρουμε καλύτερα γιατί, καιρός να μάθουν και οι άλλοι.

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Φεβρουάριος 10, 2012, 10:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Είναι ακριβό το ηλεκτρονικό τσιγάρο?  (Αναγνώστηκε 9330 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Death Valley
  • Φύλο: Άντρας
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
Απ: Είναι ακριβό το ηλεκτρονικό τσιγάρο?
« Απάντηση #135 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 21:53 »
Καλησπέρα σε όλους.
Μια ερώτηση γιατί βλέπω ότι είστε όλοι expert στο θέμα. Αν θεωρήσουμε ότι έχω πάρει μόνο ένα e-cig και λόγο τύχης μου κάνει (βασικά έχω το Nobacco Black Line) έχει 2 μπαταρίες και 2 atmolizer (αν το γράφω σωστά) πόσο περίπου θα μου στοιχίζει το μήνα? Βασική προυπόθεση ότι έκανα περίπου 2 πακέτα 25άρια την ημέρα...

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

Μήν το ξεκινάς με αυτη την λογική, γιατί μπορεί να απογοητευτείς και θα είναι κρίμα!

Στην αρχή που (όπως ο οποιοσδήποτε που δοκιμάζει κάτι καινούργιο) θα πηγαίνεις "ψαχτά", θα δεις κάποια έξοδα που μπορει να σου φανούν πολλά...

π.χ, θα χαλάσεις πολύ υγρό μεχρι να μάθεις από την δική σου εμπειρία πόσο χρειάζεται για να γεμίσεις, θα ατμίζεις πιο πολύ προσπαθόντας να έχεις την ίδια "αίσθηση" που είχες με το κ.τ, θα κάψεις και κανένα ατομάιζερ-μπαταρία και θα πεις "δεν παίρνω και κανένα καβάντζα", και καμμια e-case/ταμπακιέρα/άλλο e-cig θα δεις και θα πεις "δεν το δοκιμάζω;"....

Αλλά ακόμα και αυστηρά μόνο υγρά να παίρνεις, ε, κακά τα ψέμματα, όταν από το πορτοφόλι φευγει με την μία ενα 20άρικο σου μοιάζει πιο πολύ από το να φύγει σε "δόσεις" του 3ευρου όπως όταν παίρνεις πακέτο κ.τ  ;D

Να σκέφτεσαι πως το κάνεις πρώτα και κύρια για να βελτιώσεις την υγεία σου, και μην ανησυχείς!!!
Πρωτού καν το καταλάβεις θα έχεις γίνει κι'εσύ...... expert (κανείς μας δεν γεννήθηκε με.... passthrough στο στόμα αντί για πιπίλα! Ολοι πάθαμε, μάθαμε και ακόμα μαθαίνουμε!), και θα δεις πως τα έξοδά σου θα παγιώνονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα απο πριν...

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:
Επιστημονικές έρευνες και άρθρα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρχίστε με την:
Εγκυκλοπαίδεια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος sisx1

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι - Αθήνα
    • Tech news
« Απάντηση #136 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 22:45 »
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κάνω λοιπόν το δικό μου crash test κι εδώ είμαστε να τα ξανα πούμε...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #137 στις: Σεπτέμβριος 03, 2009, 14:27 »
Το θέμα για την επιλογή αγοράς συσκευής (μιας και δεν είχε να κάνει με το κόστος) μεταφέρθηκε εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,468.0.html

vapormania.gr