Μπορείς να πεις σήμερα θα δοκιμάσω μια νέα μάρκα τσιγάρου.Και θα δώσω 2.50 ευρώ για να αγοράσω αυτό το πακέτο.Κρατήστε λοιπόν αυτα τα 2.50 ευρω.Το ίδιο κάντε το και αύριο κτλ για ενα μήνα.
Εν τω μεταξυ, οσοι καναμε στριφτο, εννοειται πως εχουμε πληρωσει πολυ περισσοτερα σε e-ci και φιλτρακια. Λιγοτερα, κατα τη γνωμη μου, μπορει να εχει δωσει καποιος που καπνιζε 2-3 πακετα τη μερα.
Εν τω μεταξυ, οσοι καναμε στριφτο, εννοειται πως εχουμε πληρωσει πολυ περισσοτερα σε e-cig και φιλτρακια. Λιγοτερα, κατα τη γνωμη μου, μπορει να εχει δωσει καποιος που καπνιζε 2-3 πακετα τη μερα.
20 ευρω τη βδομαδα???γιατι ρε συ?εγω με 13 ευρω περναω τουλαχιστον 2 βδομαδες και μιλαμε για τρελα ντουμανια.
και σε αυτο συμφωνουμε undertaker,και εγω ντουμανιαζω σαν αραπης(...νεγρος μην με πουν και ρατσιστη).μηπως ρουφαει υπερβολικο καυσιμο το τσιγαρο σου ή ο τροπος που το γεμιζεις?
Αν είναι έτσι τότε δε σε συμφέρει το εξάβολτο GG γιατί θα θες να κουβαλάς το υγρό σε λίτρο. Επειδή είπες ότι το σκεφτόσουν το λέω.Πάρε το εξάβολτο (το nano ίσως καλύτερα) για ειδικές αποστολές αλλά πάρε και τη μπαταρία των 3,7 για all day vapping. Με 1300 mAh θα είναι όντως All day. Ρώτα το Θανάση όμως μήπως χρειάζεται κανένας αντάπτορας για το 3,7.
Ισως γιατί εγω εχω ενα τσιγάρο στο στόμα 24ώρες το 24ωρο, λες και μου το εχουν κολλήσει με logo στιγμής!