δυστιχως αυτα λεγοντεΗ αδελφη μου ειταν ετοιμη να αγορασει ητ αφου το ειχε δοκιμασει απο εμενα και ηταν σιγουρη οτι θα μπορουσε να σταματησει το κτ.τελευταια στιγμη την βαλανε στη λογικη οτι το κτειναι ποιο ασφαλες και ετσι στο παρα πεντε χασαμε ενα μελλοςΠοτε δεν θα μπορεσω να καταλαβω αυτη τη νοοτροπια .....
Κι ακόμα εχουμε δρόμο ακομα παιδες.. Δεν εχει αρχίσει καν η Παυλοπουλειάδα στο Alter, ξέρετε, αυτη την μαραθωνια συζήτηση (?) που κάνει καθε μέρα για το internet, τα κινητά, τη σημαία, τον κακο του τον καιρό κτλ. Τοτε θα μας σταματάνε στο δρόμο οι συνταξιούχοι και θα μας κατάσχουν το ΗΤ χωρις δευτερη κουβέντα
Ως κάπως υποψιασμένος λοιπόν, πλέον, λέω να δοκιμάσω την τακτική "πουλάω τρέλα"... - "Μα δεν χρησιμοποιώ τα δικά τους υγρά, βάζω ένα δικής μου επινόησης που αποτελείται από σιρόπι σοκολάτας, λικέρ και χα***έλαιο"- "Ξέρω πως είναι πιο επικίνδυνα, απλά μου τελείωσαν οι σφαίρες και είπα να αυτοκτονήσω με η/τ"- "Α τον απατεώνα τον περιπτερά! Camel του ζήτησα, ηλεκτρονικό μου έδωσε; Θα του σπάσω το κεφάλι"ή κάτι αντίστοιχο...