αυτο ετοιμαζομουν τωρα να γραψω!οντως εφυγε η φαρμακιλα, χωρις μαλιστα να το αφησω πολυ ωρα ανοιχτο! Υποχωρησε ομως και λιγο η βασικη γευση του. επιμενω παντως οτι κανει τρομερο ντουμανι με τον 501.
Εcopure Fresh (15mg)δε μου αρεσε καθολου! Γενικα δε μου αρεσε ουτε σαν αρωμα απο το μπουκαλακι του, ουτε σαν ατμος. Το μονο θετικο που βρηκα ειναι οτι αφηνει μια αισθηση δροσιας στο στομα, αλλα δε με ικανοποιησε. Επισης πολυ μικρο χτυπημα στο λαιμο. ολα αυτα με eGo & 501.
Αντιθετα θα πω οτι ο 401 κανει μονο για ecopure και τιποτε αλλο
Η καλύτερη χρήση του 401 είναι να γίνει ανάπτορας για 510
Kαι εκει προβληματα δημιουργει βλεπε Σταυρο. Τα καλλιτεχνικα του χερια εχουν γινει σαν γυαλοχαρτο.Αφου στο τελος θα αφησει τα εγχορδα και θα πιασει τα ταμ-ταμ
δε μου αρεσε καθολου! Γενικα δε μου αρεσε ουτε σαν αρωμα απο το μπουκαλακι του, ουτε σαν ατμος. Το μονο θετικο που βρηκα ειναι οτι αφηνει μια αισθηση δροσιας στο στομα
γεια σας , exv to e-go για κανα μήνα και για υγρο έχω το janty virginia medium και το γεμιζω κάθε μια ώρα είναι πααααααααρα πολύ ελαφρύ και δεν την ακύω καθόλου, η γεύση δε με ενοχλει καλή είναι . λεω ν απάρω το ECOpure - Tobacco [ rich ] - 20ml πιστεύω να είναι πιο βαρύ και διαβασα οτι η γεύση μοιζει με καμένη καραμέλα , οποιος το έχει κανει τι γνωμη εχει ?
Γεια σου alfadexΤα υγρά είναι καθαρά θέμα γούστου, άλλοι πίνουν νερό στο όνομα του ECOpure και έχουν φτιάξει άγαλμα το οπόιο προσκυνάνε σπίτι τους και σε άλλους μυρίζει φαρμακίλα.απλά το παίρνεις και αν δεν σου αρέσει το βάζεις στο ψυγείο για τις δύσκολες ώρες.