γεια σας , exv to e-go για κανα μήνα και για υγρο έχω το janty virginia medium και το γεμιζω κάθε μια ώρα είναι πααααααααρα πολύ ελαφρύ και δεν την ακύω καθόλου, η γεύση δε με ενοχλει καλή είναι . λεω ν απάρω το ECOpure - Tobacco [ rich ] - 20ml πιστεύω να είναι πιο βαρύ και διαβασα οτι η γεύση μοιζει με καμένη καραμέλα , οποιος το έχει κανει τι γνωμη εχει ?
ok τελικά λεω να μη το παρω. Θα ψάξω να βρω κάτι άλλο να μη μυρίζει τπτ και να με χτυπάει πολύ σαν άφιλτρο τσιγάρο
Αυτό θα μπορούσε να γίνει με 36mg Νικοτίνη σε σκέτο PG!
αδερφε μου το βρηκες στις δυσκολες ωρες σταζω 2 σταγονες στην μπουλου (black line,BL) απο tobacco totally wickeg 36mg και ερχομαι στα γραδα μου σου λεω
το 1ο μπουκαλι που ειχα παρει μυριζε φαρμακιλα και καμενη καραμελα. Μετα απο 1-2 μερες η φαρμακιλα εφυγε, αλλα ταυτοχρονα υποχωρησε και η καραμελα. Μετριο λοιπον.μετα απο 5 μερες πηρα αλλο ενα μπουκαλι το οποιο μυριζε μονο καμενη καραμελα και ηταν υπεροχο!αντε βγαλε ακρη!και τα δυο ειχαν ιδια ημερομηνια ληξης
κάτι βρωμάει μάλλον στη δουλειά
Δεν νομίζω. Απλά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε παρτίδες. Ακόμα και στην ίδια παρτίδα μπορεί να εντοπίσει κάποιος διαφορές.off topic : Spiro πως πάει το GG ?