Αν θυμαμαι καλα για να κανω εγω την ερωτηση ηταν " απαγορευεται η πωληση δυο κομματιων απο μελος γιατι θεωρειται εμποριο.Τοτε αυτοι που πουλανε mod και περιμενουν 100 ατομα στην σειρα τι κανουν;"(καπως ετσι δεν ηταν ; )ΥΓ:για αυτο δεν χωνευω τις τροποποιησεις γενικα....
Παρακαλώ, να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σαςhttp://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6.msg40667.html#msg40667KINGGREECE τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισες στην ανάρτηση της αγγελίας σου;Κι αφού είχες κάποιο θέμα που χρειάζεται διευκρίνηση, γιατί δεν το άφησες να φαίνεται στο παραπάνω ποστ;Ρωτάω από ειλικρινή διάθεση για τυχόν βοήθεια που χρειάζεσαι ή διερεύνηση κάποιου κωλύματος.
δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την αγγελια μου την πρωτη. ...οταν προσπαθησα να ξαναβαλω αγγελια μετα απο μερες ειδα οτι δεν την πηρε και διαβασα τους κανονες που δεν ειχα διαβασει ποιο πριν(κακος) και ειδα οτι ενα μελος μπορει να βαζει μονο μια αγγελια διοτι παραπανω απο μια θεωρηται οτι καποιος κανει παραπλευρο εμποριο ....δεν ξερω μηπως κομματι του ποστ μου πρεπει να μεταφερθει στο νημα : Προτασεις για την βελτιωση της λειτουργιας του Φορουμ. απλα απαντησα εδω διοτι εδω ρωτηθηκα.