Σήμερα άτμισα όλες τις γεύσεις Duo (σε high περιεκτικότητα).Η μέντα ξεχωρίζει. Πρόκειται όντως για την απόλυτη μέντα. Εκρηκτική απο κάθε άποψη.Εντυπωσιάζει με την πρώτη κιόλας τζούρα. Ωστόσο απευθύνεται κατα κύριο λόγο σε φίλους της γεύσης menthol. Δεν είναι η επιλογή μου αλλά είναι η πιο δυνατή γεύση.Το γαρύφαλλο μου φάνηκε χειρότερο απο όλες τις άλλες γεύσεις , συναγωνιζόμενο ωστόσο στον τομέα της άσχημης γεύσης με το Traditional. Γαρύφαλλο και traditional είναι κατα την προσωπική μου εκτίμηση οι δύο χειρότερες γεύσεις. Περίμενα κάτι περισσότερο απο την Vanilla αλλά σε γενικές γραμμές με απογοήτευσε. Συμπαθητικό το μήλο αλλά καλύτερη η φράουλα. Συμπερασματικά θα έλεγα ότι αν ξαναγύριζα στο njoy npro , η επιλογή μου θα ήταν η φράουλα. Εδώ και ορισμένες ώρες λοιπόν ατμίζω Duo φράουλα χωρίς ουσιαστικά να με ικανοποιεί ιδιαίτερα.Τίποτα δεν θυμίζει στο ελάχιστο το παλιό εξαιρετικό XL Regular.
Πειραματίζομαι με cartomizers λίγο καιρό, αλλοιώνει κάπως τη γεύση των υγρών ή έτσι νομίζω
Αναφέρεσαι στα συγκεκριμένα Duo ?
τα 510 carto είναι απλώς για παράδειγμα αφού κατά τη γνώμη μου όλα τα carto είναι ίδια και απλώς διαφέρει το σπείρωμα που βιδώνει στη μπαταρία.
Δηλαδή διέλυσες ένα καινούργιο cartomizer 510 και ένα 808 και βρήκες ότι η αντίσταση του ενός είναι μικρότερη;
Η αντίσταση που έδειξε το πολύμετρο σε Ωμ βρε
Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύμετρο και δεν ξέρω πως δουλεύει. Υποθέτω ότι πρέπει να ανοίξεις το carto και να βγάλεις τον πολυεστέρα για να φανεί η αντίσταση και να τη μετρήσεις.
Για τους φίλους που ατμίζουν με cartomizer, ένα ακόμα tip.Αν προσέξετε το cart απο την μεριά που συνδέεται (βιδώνει) στην μπαταρία, θα δείτε ότι το κεντρικό σημείο μπορεί να στραφεί με το νύχι δεξιά ή αριστερά.Ε λοιπόν δοκιμάστε να παίξετε (να το στρίψετε) δεξιά ή αριστερά και θα πάθετε πλάκα.Οταν το στρίβεις αριστερά τραβάει πιο εύκολα τσιτσιρίζει και μπορεί αν το παρακάνετε αριστερά, να έχει γεύση καμένου.όταν το στρίβεις δεξιά τραβάει πιο σφικτά, η γεύση γίνεται πιό ζεστή και πλούσια.Ενα cart που δεν βγάζει πια καλό ατμό, ξαναζωντανεύει!!!Αν δείτε λοιπόν ότι μερικά cart έχουν γεύση καμένου από την αρχή, δοκιμάστε να το στρίψετε λίγο δεξιά μέχρι να βρείτε το ιδανικό σημείο. Το έχω δοκιμάσει σε 4-5 τουλάχιστον και δεν περιγράφετε με λόγια η μεταμόρφωση της "τζούρας". Προσοχή όμως να δοκιμάζετε λίγο λίγο τις δεξιόστροφες αλλαγές, γιατί αν το παρακάνετε θα διαπιστώσετε με έκπληξη ότι θα έρθει ατόφιο υγρό στο στόμα με απαίσια γεύση.Εγώ εχω μάθει πιά να το ρυθμίζω και να παίρνω από το κάθε cart το μέγιστο που μπορεί να δώσει!!! ΤΕΛΕΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΖΟΥΡΕΣ!!!Τέρμα πια στα cart που πήγαιναν στα σκουπίδια επειδή μύριζαν και είχαν γεύση καμένου απο την αρχή!!!
Φίλε silvester δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω.Με το κόλπο σου άρχισα να καταλαβαίνω τζούρες