Κανένας δεν ασχολήθηκε με τον 401 από πρόπερσι; Γιατί ρε παιδιά, τόσο ανάποδος είμαι;Έχω eGo (είχα, βασικά) και έλεγα βρήκα την υγειά μου. Throat hit πολύ καλό, τόκοψα το τσιγάρο.Αλλά πήρα το τσιγαράκι από την DX (δέστε review) και ανακάλυψα πως καταλάβαινες περισσότερο τις γεύσεις (αυνολικά, όχι όλες).Λέω, αφού αυτά κάνει ο κινέζος, για να δοκιμάσουμε έναν καλό και γευστικό ατμοποιητή. Διάβασα λίγο τις συγκρίσεις σας, και παρήγγειλα έναν 401 με αντάπτορα για τις μπαταρίες του eGo.(πως με φώτισε ο θεός και παρήγγειλα και φίλτρα intellicig, ακόμα θα τον κοιτούσα...)Και ξαφνικά ανακάλυψα πως τα e-liquids είναι νόστιμα! Φοβερές γεύσεις!Κάνω από χτες συγκριτικά τεστ, ένα ένα τα υγρά, στάξιμο στον 401, στον 510, στον 510LR, στον 510 άλλης μάρκας. Δεν συγκρίνονται.Ο 401 απλώς αποδίδει τις γεύσεις πολύ περισσότερο. Π.χ. στο Choco Mint, στον 510 δεν καταλαβαίνεις σοκολάτα, στον LR την νιώθεις αλλά αμέσως σκεπάζεται από τα ντουμάνια (μεγαλύτερη κατανάλωση γαρ). Ενώ στον 401, καταλαβαίνεις όλη την γεύση, σε όλες τις γεύσεις.Πάω εγώ ανάποδα από τους καιρούς???Πάντως δεν έχει το throat hit του 510. Μέχρι στιγμής σήμερα δεν μου έλειψε. Η δοκιμή προχωράει...Α! Τα φιλτράκια του intellicig παίρνουν μόνο 2 σταγόνες???
Μονο σε μένα οι M401 μου έδιναν μόνιμος καμένο?Και δεν είναι ότι δοκίμασα έναν και το άφησα, τέσσερις είχα 2 intellicig και 2 μαϊμού ( αν και ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα ) απαίσια γεύση και με το καλημέρα καμένο ακόμα και μέσα σε e-go που τον είχα με κομμένο φίλτρο για dripping, έτσι για να του ρίχνω τσουβάλια υγρό πάλι καμένο έτρωγα.