* * * *
Υποστηρίξτε στο  Facebook το αυτονόητο:
 " Όχι-στην-απαγόρευση-του-ηλεκτρονικού-τσιγάρου "
Εμείς ξέρουμε καλύτερα γιατί, καιρός να μάθουν και οι άλλοι.

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Φεβρουάριος 11, 2012, 14:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: ΕΠΕΤΕΙΟΣ: 1 χρόνος άτμισμα  (Αναγνώστηκε 13342 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
    • alfistigr photo
Απ: ΕΠΕΤΕΙΟΣ: 1 χρόνος άτμισμα
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 10, 2009, 21:54 »
ναί !
καί θα κυνηγάτε μικρούλες  :)) :))

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:
Επιστημονικές έρευνες και άρθρα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρχίστε με την:
Εγκυκλοπαίδεια του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 10, 2009, 21:55 »
Ας μη περιοριζουμε το κυνηγι φιλε   :-[

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• e-high ατμιστής
    • alfistigr photo
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 10, 2009, 22:12 »
μα καί να θέλω να το περιορίσω δεν μπορώ φίλε μου.
τι σημαίνει αλήθεια, "μικρούλα" γιά τούς 136άρηδες?
 :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Καρδίτσα
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 10, 2009, 22:31 »
τι σημαίνει αλήθεια, "μικρούλα" γιά τούς 136άρηδες?
 :)) :)) :))

20 με 25 ?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• e-high ατμιστής
    • alfistigr photo
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 10, 2009, 22:36 »
ε τώρα καί συ!
το παρατράβηξες :-[  :-[

δεν είπαμε καί γιά ... γιαγιάδες  :)) :)) :)) :)) :)) :))

Για σύγκριση κανονικού τσιγάρου (κ.τ.) και ηλεκτρονικού τσιγάρου (η.τ.), αρχίστε με το θέμα:

Αποσυνδεδεμένος andreas_scorpio

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 02:18 »
Πριν απο 2 ώρες περίπου έκλεισα ένα χρόνο ατμίσματος 8)
Στο χρόνο αυτό η αναπνοή μου,οι αντοχές μου,η υγεια μου γενικοτερα και ουσιαστικα η ποιότητα της ζωής μου ανέβηκαν πολλά επίπεδα
Χωρίς το παλιό φόρουμ θα είχα σταματήσει την προσπάθεια απο εκείνο το πρώτο μου prestige και χωρις το νέο φόρουμ θα είχα μείνει στάσιμος.
Σιγά σιγά,μέσω του φόρουμ,η προσπάθεια αυτή έγινε απόλαυση και χόμπι.
Ευχαριστω όλους τους φίλους συνατμιστές για τις συμβουλές,συζητήσεις και αντιπαραθέσεις που είχαμε  ;D
Και του χρόνου με υγεία :D

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 04:10 »
Καλώς ήρθες στο κλαμπ των παλιών, Αντρέα.  :D

Συνδεδεμένος Geraki

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • GGTS - Ego
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 12, 2010, 09:22 »
Συγχαρητήρια και από μένα.
Αυτό που εύχομαι είναι του χρόνου τέτοια εποχή να μπορέσουμε όλοι μας να ανοίξουμε ένα νήμα σαν και αυτό του φίλου μας του skroytz
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,847.0.html.

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 10, 2010, 03:30 »
Καλησπερα μετα απο καιρο και απο μενα.

Μπαινω που και που να μαθαινω τα νεα σας, να βλεπω οτι αντεχετε ακομη, να ξερω τουλαχιστον οτι ειστε ολοι καλα.
Τυχαια λοιπον μπηκα και στο προφιλ μου και ανακαλυψα οτι σε δεκα περιπου μερες  θα κλεισω και εγω τον πρωτο ατμιστικο μου χρονο.
Αφου λοιπον θα ενηλικιωθω, επιτρεψτε μου να περιγραψω τις σκεψεις μου και τα συμπερασματα μου. Οποιος θελει μπορει να τα διαβασει. Αποτελουν μεμονωμενες σκεψεις και συμπερασματα. Δεν θελω καποιος να συμφωνησει ή οχι. Απλα τωρα ενοιωσα την αναγκη να μοιραστω καποιες σκεψεις και αυτο θα κανω...

Πριν ενα χρονο λοιπον, ενα απο τα αυπνα βραδια μου, θελησα να ξεγελασω λιγο ακομα τον εαυτο μου και να ψαξω να βρω μια λυση προκειμενου να κοψω το καπνισμα. Εφτασα σε ενα περιεργο φορουμ που μιλουσε για το ητ και οι τυποι που μιλουσαν μεσα απο αυτο, εδειχναν τοσο ψαγμενοι που σκεφτηκα οτι δεν μπορει να ειναι τελειως απατη η υποθεση.
Μπηκα λοιπον, διαβασα ξαναδιαβασα και αρχισα δειλα να ρωταω. Ευτυχως τυποι σαν τον Λευτερη και τον Τολη αλλα και αλλους, ηταν ευγενικοι και προθυμοι να κατευνασουν τις αρχικες μου φοβιες και να μπω και εγω σε αυτο το τριπακι που πια μετραει χρονο...

Τη συνεχεια αλλοι την γνωριζετε και αλλοι οχι. Αρχισα να δοκιμαζω, συνεχισα να γραφω, συνεχισα να διαβαζω, εκανα νεους φιλους, γελασα, θυμωσα, στενοχωρησα, στενοχωρηθηκα αλλα πανω απο ολα συνεχισα να ατμιζω. Και μονο.
Τωρα ενα χρονο μετα, ειμαι ακομα χαρουμενος για την αποφαση εκεινης της βραδιας. Ακομα και τωρα γραφω ατμιζοντας, χωρις να χρειαζεται να παρατησω το λαπτοπ και να βγω στη βεραντα. Βλεπετε, οπως και στους περισσοτερους απο εδω μέσα, η σχεση μου με το τσιγαρο ηταν παντα ερωτικη. Απο τοτε που καπνιζαμε με τη γυναικα μου 3-3 τα πακετα, μεχρι και αργοτερα με το μεγαλο μου ερωτα, το στριφτο...

Τις τελευταιες εβδομαδες περασα λιγο δυσκολα. Αρκετες ατυχιες και στενοχωριες στην οικογενεια (ευτυχως απο αυτα που περνανε) με εκαναν να αναψω καποια λιγα τσιγαρα ξανα. Με το ρυθμο 1 καθε 3-4 μερες. Μου αρεσε η αισθηση τους. Τα ξαναζηλεψα. Το καλο ειναι ομως πως δεν τα ζηλεψα τοσο πολυ ωστε να τα ξαναρχισω. Να ‘ναι καλα  το υποκαταστατο μου. Το κακο της υποθεσης ειναι οτι το υποκαταστατο μου δεν με ευχαριστει πια οπως πρωτα.

Εχω βαρεθει πια να σταζω συνεχεια απο το μπουκαλακι, εχω κουραστει να πεταω καινουργια φιλτρα στις 10 τζουρες, εχω απογοητευτει που και η εναλλακτικη του καρτομαιζερ χαθηκε (σε ενα βαθμο) και αυτη. Εχω βαρεθει να φορτιζω μπαταριες, να φυσαω ατομαιζερ και να τραβιουνται οι μυς του λαιμου προσπαθωντας να με ικανοποιησουν.

Εκει λοιπον στις δυσκολες στιγμες που προανεφερα, το ητ -δυστυχως- φανηκε πολυ λιγο να με καλυψει. Οταν περιμενεις εξω απο ενα χειρουργειο, οταν σε τρακαρουν και προσπαθεις να δεις τι μελει γενεσθαι, οταν προσπαθεις να χαλαρωσεις γιατι εισαι τσιτα απο νευρα και αγχος  και αγρυπνος 30 ωρες, τοτε –δυστυχως- το ητ αποτυγχανει. Σε ολες τις αλλες στιγμες ειναι οκ. Μολις  «μεγαλωσει» μπορει να με καλυπτει και εκει. Αχρειαστο να ειναι...

Τελος παντων, αυτες ειναι οι σκεψεις της στιγμης. Αυτος ειναι ενας μικρος απολογισμος του 1ου χρονου. Ελπιζω να ακολουθησουν και αλλοι πολλοι. Ας ειμαστε ολοι καλα.

Ενα ευχαριστω σε ολους. Φιλους και γνωστους. Που με ανεχτηκαν αυτο το χρονο και βοηθησαν να πορευτουμε μαζι μεχρι το τελος του. Αν στενοχωρησα καποιον πολυ το εκανα αθελα μου.

Μιας και δεν τα λεμε τοσο συχνα, επιτρεψτε μου να καταχραστω λιγο χωρο ακομα και να στειλω τους  χαιρετισμους μου στο Σταθη, το Δημητρη,  το Σταυρο, τον Κωστα, τον αλλο Σταυρο, τη Μαρια, το Βασιλη, το Θαναση, τη Spou καθως και τα παιδια του φορουμ (Λευτερη, Γιωργο και Κωστα).

Να ειστε καλα!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 10, 2010, 08:47 από Cyan »

Αποσυνδεδεμένος lionor

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 10, 2010, 05:33 »
Φιλε cyan συμφωνω 1000% μαζι σου. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να φωναζω ποσες ατελειες εχει το η.τ. και ποσο καιρο θελει ακομα για να 'ωριμασει'...Απο την αλλη ομως πιστευω οτι αξιζει να προσπαθησεις κι εσυ κι ολοι μας να κοψουμε το κ.τ. Αν κατασταλαξεις ποιος τυπος ατμο σου ταιριαζει κι αν βρεις και 4-5 υγρα να σε καλυπτουν, πιστευω πως τοτε εισαι οκ. Κι εγω κανω 4-5 κ.τ. την εβδομαδα αλλα δεν νιωθω πια την ιδια 'ερωτικη' ελξη που ειχα για το κ.τ. Κι εσυ που ξερεις καλα τα ΄χουγια' του η.τ. δεν πιστευω οτι θα πρεπει να χεις σοβαρο λογο πια να...πισωγυρισεις :)

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• Συντονιστής
  • Τόπος: Καρδαμάς
  • Project *Atmopipes* ..coming soon!
    • Project *Atmopipa*
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 10, 2010, 06:40 »
Αν και λιγο offtopic,ελπιζω να βοηθησω λιγακι το πεσμενο σου ηθικο φιλε Cyan με τις παρακατω ταπεινες συμβουλες..

Εχω βαρεθει πια να σταζω συνεχεια απο το μπουκαλακι, εχω κουραστει να πεταω καινουργια φιλτρα στις 10 τζουρες,

Μιας και ελειπες καιρο,ριξε μια ματια για την πατεντουλα με το ADM  http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1188.msg22352.html#msg22352  και φιλτρο ενυδρειου http://img691.imageshack.us/img691/3585/img3063i.jpg, για να διορθωσεις το θεμα της αυτονομιας και σωστης ροης του φιλτρου και θα με θυμηθεις  8)

εχω απογοητευτει που και η εναλλακτικη του καρτομαιζερ χαθηκε (σε ενα βαθμο) και αυτη.

Ποιος ξερει... ισως συντομα ο Vasilis(οχι ο αγιος..ο δικος μας εδω του φορουμ  ;D) μας φερει ευχαριστα νεα σχετικα με τα παλια καρτομαιζερ,ε Βασιλη?  ;)

Εχω βαρεθει να φορτιζω μπαταριες..

Μια λυση υπαρχει γι'αυτο και ονομαζεται.. Janty EGo!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 10, 2010, 07:02 »
Γεια σου και πάλι, Κώστα.
Δεν απέχουν και πολύ οι απόψεις μας. Εδώ που τα λέμε, τελευταία τείνω στην άποψη ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρκετούς θα είναι απλά το προστάδιο για ολοκληρωτική διακοπή του καπνίσματος και στη συνέχεια και του ατμίσματος.

Ο λόγος είναι ακριβώς αυτές οι αδυναμίες - δυσλειτουργίες που κουράζουν τον χρήστη και κάποια στιγμή μπορεί να πει ότι "μπορώ και χωρίς αυτό".
Κάποιος που ατμίζει για πολύ καιρό , δύσκολα θα επιστρέψει πάλι στο κανονικό τσιγάρο, γατί με τη διακοπή του είδε διαφορά στην υγεία του και δε θα 'θελε να γυρίσει πάλι στα αγκομαχητά, το βήχα και τη δύσπνοια.
Κάποιος νέος χρήστης που δεν είχε την υπομονή να επιμείνει λίγο παραπάνω, πιθανώς να γυρίσει πιο εύκολα στο κ.τ. γιατί δεν πρόλαβε να νιώσει τη διαφορά στο σώμα του.

Εκτός πια κι αν βελτιωθεί τόσο πολύ η κατάσταση. Τα mod και τα διάφορα κολπάκια βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και πάλι έχουν δρόμο μπροστά τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 10, 2010, 07:09 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος tsigaro_telos

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 10, 2010, 07:25 »
Καποτε 8α σου στησουν και σενα ενα άγαλμα όπως στον Μ. Αλεξανδρο ( δυστυχως δεν εχει στη8ει ακομα ! )

Μάλλον έχεις χρόνια να έρθεις Θεσσαλονίκη! Το άγαλμα είναι στημένο από το 1978 αν δεν κανω λαθος :)
http://www.technews.gr/modules/xcgal/displayimage.php?album=147&pos=12&pid=3685

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• e-high ατμιστής
  • GreenSteamTeam
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 10, 2010, 08:57 »
Γειά σου φίλε Κώστα  :)
Εύχομαι να μην χρειαστεί να ανάψεις άλλο κ.τ. δλδ να μην βρεθούν στιγμές που περιγράφεις που θα σε αναγκάσουν να το κάνεις  :)
Γενικά συμφωνώ με αυτά που λές και ειδικότερα με τα καρτ. που προς το παρόν έχουν χάσει τη λάμψη τους λόγω γεύσης.
Πάντως εγώ δεν νιώθω τύψεις, κάνω και κ.τ. με τον πρωινό μου καφέ ή μετά από ένα καλό γεύμα και είμαι μια χαρά  :D
Άλλο το 1 πακέτο κ.τ. που έκανα (ή 2 και 3 για άλλους) και άλλο τα 2-3 κ.τ. που κάνω τώρα που υπάρχει το η.τ.
Σιγά τα ωά  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 10, 2010, 09:33 »
 Φίλε Κώστα οι σκέψεις και οι επισημάνσεις σου είναι απόλυτα σωστές  :thumpup:
Εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

vapormania.gr