βασικα ΔΕΝ θελω να δοκιμασω γιατι ηδη εκοψα το καπνισμα !!!απλα οπως ειπε καποιος φιλος πριν, ναι γουσταρω το ατμισμα και το απολαμβανω παρα πολυ!!! ποτε δεν ημουν της αποψης να κοψω το τσιγαρο αλλα εφ οσον βρηκα τροπο αν το αντικαταστησω με κατι πολυ πιο απολαυστικο κ καμποσες φορες πιο υγειηνο απ το τσιγαρο τοτε ναι, γουσταρω που ειμαι ατμιστης, σε λαθος ανθρωπο φιλε μου καλε προτεινεις βελονισμο για να κοψει το τσιγαρο, ολοι εδω μεσα ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ, απλα πρεπει να το καταλαβεις !!!
Παίζει και αυτό, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις από αυτό!Εγώ πάντως φίλε μου θα λυπηθώ αν επιλέξεις να ξεκινήσεις το ηλ. τσιγάρο ενώ ήθελες να κόψεις τα πάντα και θα χαρώ πολύ αν το επιλέξεις έχοντας αποφασίσει να ΜΗΝ ξαναγυρίσεις με τίποτα στο κανονικό.Δική σου είναι η απόφαση και απ' ότι βλέπω δεν είναι ακόμα εντελώς ξεκάθαρη μέσα σου...
Να σε ρωτήσω όμως κάτι? Πάλι δεν πάει νικοτίνη στους πνεύμονες? Σίγουρα η επιβάρυνση ειναι μικρότερη αλλά και πάλι έχεις επιβάρυνση, Οταν το δοκίμασα αισθάνθηκα σαν να κάνω ναργιλέ
Φίλε ειμαι μαζί σου 1000%.Σε καταλαβαίνω και δεν μπορώ να σου πώ τίποτα. Αμα την παλεύεις έτσι με αυτό το σύστημα οκ. ΕΙναι πραγματικά διάολος όπως το λές. Στο μαγαζί μου δεν έχω τασάκι αλλά ειχα ένα μπουκαλάκι νερό που τα πέταγα μέσα. Οταν μαζεύονταν καμιά δεκαρια τσιγάρα μέσα και τα κοιτούσα έλεγα "πω πω ρε π...στη μου τι έχω βάλει μέσα μου σήμερα". Ντρεπόμουνα που τα πέταγα και με βλέπανε. ΕΙναι διαολόπραγμα αλλα τι να κάνεις. Θέλει πολύ προσπάθεια για να το κόψεις τελείως αλλά αξίζει τον κόπο. Δεν κάνω πλάκα αλλά όταν άρχισα να ψάχνω για το η.τ ήθελα να δώ αν μπορείς να βάλεις και αμπούλες με σκέτο νερό. Τουλάχιστον να έκανα συνεφάκια υγιεινά χωρίς αρώματα και φρου φρου αλλά μάλον δεν παίζει αυτό. Επομένως σου λέω θα το συνεχίσω να προσπαθώ και όσο αντέξω.