εδω και 20 μερες εχω να βαλω κανονικο τσιγαρο στο στομα μου με το Η.Τ την καταβρηκα.ελπιζω καποτε να το κοψω και το Η.Τ. ΕΛΠΙΖΩ
Μέσα σε ένα μήνα διακοπών και κραιπάλης
Μετά από κάμποσο καιρό έβγαλα τα συμπράγκαλά μου για να πάρω καμιά τζούρα. Σε καινούργιο 401 intellicig έσταξα 3 σταγόνες american blend 15mg σφραγισμένο. Πολύ καλό χτύπημα, όμως η γεύση... καμία σχέση με αυτή που ήξερα και συμπαθούσα ιδιαίτερα. Ήταν ακριβώς η ίδια γεύση που είχα όταν πρωτοδοκίμασα πριν κανα χρόνο η.τ. με το gamucci και το δικό του προγεμισμένο φίλτρο! Πώς εξηγείται αυτό? Ετοιμάζω ένα marlboro της dekang για να σιγουρευτώ...Υ.Γ. Μέσα σε ένα μήνα διακοπών και κραιπάλης, κάπνισα καμιά δεκαριά πουράκια (χωρίς να κατεβάζω τον καπνό) EDIT> Κι όμως, η ίδια ακριβώς γεύση και με το marlboro...
Ένα μήνα διακοπών;
ποιο ΗΤ χρησιμοποιείς ?
Καλως ηρθες zantos και καλη συνεχεια σε ολη την προσπαθεια σου.
καλως σας βρηκα ολους ελπιζω να καταφερουμε καποτε να γλυτωσουμε απο ολα αυτα
to nobacco προτεινετε κατι καλυτερο;
μου αρέσουν πολύ τα πουράκια τύπου montecristo, cohiba , romeo y julieta. Τα κάπνιζα για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε περιόδους καλής οικονομικής κατάστασης. Εχω πειραματιστεί αρκετά με υγρά γεύσης κουβανέζικου πούρου αλλά κανένα δεν μου έχει δώσει έστω και στο ελάχιστο την κλασσική γευστική απόλαυση των αυθεντικών
Αν εννοείς το Black line τίποτα καλύτερο, εκτός ίσως απο μια προσθήκη ego ΜπαταρίαςΑν εννοείς το prestige δεν έχω άποψη
Δεν ξέρω για σένα η και για άλλους εδώ μέσα άλλα για μένα ξέρω σίγουρα ότι δεν θέλω και ούτε σκέφτομαι να απαλλαχτώ απο το ΗΤ.Κατάφερα να απαλλαχτώ από τον χειροτερο μου εφιαλτη το ΚΤ χάρη στο ΗΤ και τώρα τουλάχιστον εδώ και 11 μήνες περίπου όχι μόνο το απολαμβάνω,πράγμα που με το ΚΤ δεν συνέβαινε τις περισσότερες φορές άλλα το θεωρώ ένα από τα λίγα πράγματα που χάρη σε αυτό ξεχνάω διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας.
ισως να εχεις δικιο σαν αρχη η προθεση μου ειναι καποτε να το κοψω,περνωντας ο καιρος ομως ισως αλαξω γνωμη δεν ξερω.εσυ το περασες αυτο το μονοπατι,κατιπαραπανω ξερεις σιγουρα.