Πράγματι μάστορα, όταν οδηγείς είναι χειρότερο απο κινητό, χειρότερο θα έλεγα κι απο στρίψιμο τσιγάρου.Η επικινδυνότητα του μόνο με οδήγηση υπο "ειδικές συνθήκες" συγκρίνεται, πράγμα που έχω να το κάνω απ τα νιάτα μου
Kαλημερα, παιδια προσεξα κατι περιεργο? δεν ειμαι ομως απολυτα σιγουρη, απο τη στιγμη που αλλαξα φιλτρα δλδ εβαλα φιλτρο ενυδρειου νοιοθω πολλυ μεγαλη αλλαγη. Σαν να εχω καπνισει δεκα τσιγαρα μαζεμενα? κ ενα βαρος παλι στο στηθος οπως κ ελαφρυς βηχας....
dripping ολα τα λεφτα αρκει να μην οδηγεις
Μπορεί να συμβαίνει αυτό λόγω της καλύτερης ροής του υγρού, οπότε περισσότερος ατμός, βαρύτερη τζούρα
Υπερβολές! Λες και δεν είμαστε σταματημένοι τα 55 λεπτά από τα 60 που χρειάζεται μία διαδρομή στην Αθήνα Όχι dripping, τάβλι παίζουμε με ασφάλεια
Να αναφερω και εγω καποιες παρενεργειες οι οποιες υποθετω οτι οφειλωνται στο ΗΤ. 1) Μετα απο καμια 20αρια μερες ατμισματος και εχοντας διακοψει μαχαιρι το κτ απο την πρωτη μερα, παρατηρω στα ουρα μου καποια ποσοτητα ασπρου αφρου με φουσκαλες οι οποιες παραμενουν αρκετη ωρα.Σε καποιο αλλο post απο τον Atmos http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1145.msg21364.html#msg21364 ειχα διαβασει οτι παιζει να ειναι προβλημα με τα νεφρα και συγκεκριμενα απώλεια λευκώματος. 2) Επισεις την τελευταια εβδομαδα οι επισκεψεις στην τουαλετα ειναι σπανιες ενω συνιθιζα να πηγαινω καθε πρωι με το που επινα δυο τζουρες καφε.Εχετε παρατηρησει παρομοια συμπτωματα ? ειναι ανυσηχητικα ή παροδικα?