Απλά τα γράφω αυτά, γιατι όταν ήμουν στις πρώτες μέρες ατμίσματος, ότι και να μου συνέβαινε το απέδιδα στο η.τ.
Αυτό ξαναπές το!! Αυτό με το λαιμό συνδυάζεται λογικά, αλλά έχω διαβάσει (στο αμερικάνικο φόρουμ) και μερικά πολύ τρελά: Έβγαλα ένα σπυράκι στο αυτί... , Με πονάει το δόντι μου... , Με πονάει το δάχτυλο... Αλλά στην αρχή (μη σου πω και ακόμα και τώρα) μπαίνουμε όλοι σ' αυτό το λούκι. Όταν καπνίζαμε τα κανονικά τσιγάρα, παρόλο που έφταιγαν αυτά για αρκετά πράγματα, τις περισσότερες φορές ούτε που σκεφτόμασταν να τα συνδυάσουμε.
Σε πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αλλεργία στην προπυλενογλυκόλη. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πάρεις υγρά με VG.EDIT: Και με το κανονικό τσιγάρο εγώ ένιωθα μια συνεχή ξεραΐλα στο λαιμό, περισσότερο από το ηλεκτρονικό. Έπινα απλώς συνέχεια νερό το οποίο το κάνω και τώρα αλλά για άλλους λόγους χωρίς να νιώθω τόσο έντονη ανάγκη γι' αυτό.
Να βήξω πραγματικά έχω ένα χρόνο, από τότε που άρχισα το η.τ.
να μας πείς εντυπώσεις για το evo. To έχω και εγώ αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα σε καλύψει πλήρως.....
Η πρώτη μου εντύπωση, καλή έως πολύ καλή. Κάποιες στομαχικές διαταραχές σε συνδυασμό με διάρροια αλλά αυτό συμβαίνει με την PG, σωστά? Γι' αυτό θα κοιτάξω για τα άλλα υγρά (τα φυτικά). Αύριο θα δοκιμάσω το ecopure.