Ρε παιδιά, μήπως να το ψάξουμε λίγο αυτό με τη ζαλάδα; Το έπαθα κι εγώ και μάλιστα αρκετές φορές. Επειδή έχω βάλει πολλούς στο κόλπο του η.τ. -πρόσφατα και τους γονείς μου- και όλοι σχεδόν το πάθανε, αρχίζω να αγχώνομαι λιγάκι. Πάντως δεν πρέπει να παίζει ρόλο η νικοτήνη. Εγώ το έπαθα και "με" και "χωρίς". Μήπως από το "φύσα, ρούφα, τράβα τονε..." παθαίνουμε καμιά υπεροξυγόνοση; (Μακάρι να είναι μόνο αυτό)
Κρίνωντας από μένα και από όσους ξέρω, δεν το αφήνουμε καθόλου από το χέρι μας. Και ίσως αυτό να είναι η χειρώτερη παρενέργεια του η.τ. Ίσως επειδή μιμήτε σε όλα το κανονικό τσιγάρο, εκτός από ένα... Το σβήσιμο!
... έβαλα 3 κιλά σε 2 μήνες.Ευτυχως δεν έχω ακόμη πρόβλημα και όλοι μου λενε ότι είναι λογω διακοπης του καπνίσματος ,δλδ σου σνοίγει η όρεξη,αφού εδω και 3 μήνες δεν έβαλα τσιγάρο στο στόμα.Ελπίζω απλά να μην συνεχιστεί και πρέπει να αρχίσω να το ελέγχω.
Ή κάνουν λάθος οι δόκτορες για τη λειτουργία της νικοτίνης και επιδρούν και οι άλλες ουσίες του κ.τ. ή μας παχαίνει το άτμισμα.
Χωρίς δίαιτα ή άλλα παρελκόμενα (γυμναστική κλπ);