δίνει τη δυνατότητα για έλεγχο της ορθογραφίας στον Internet Explorer και στα ελληνικά, με βάση τα ελληνικά λεξικά του Open Office
Το τελικό "ν" φεύγει μόνο από τις λέξεις : τη(ν), στη(ν), αυτή(ν), δε(ν), μη(ν), όταν η επόμενη λέξη (εν συντομία) αρχίζει με εξακολουθητικό σύμφωνο.
[...]Σε –ούργος (παροξύτονα) σχηματίστηκαν μόνο τα (κακόσημα) κακούργος και πανούργος και, κατ’αυτά, το νεότ. ραδιούργος.[...]
ρε γκαμπριελ αγόρι μου, φιλόλογος έπρεπε να γίνεις όχι μουσικός!!! σοβαρά το λέω αυτό και από άλλα ποστ με βιβλία!θυμάμαι σαν τώρα την φιλόλογο στην πρώτη λυκείου που μου χε κάνει παρατήρηση γιατί είχα πει: ¨Αυτό που λέτε είναι λάθος" ή κάτι παρόμοιοκαι μου λέει δεν είναι λάθος είναι λανθασμένο.. και εκεί μου σπασε ακόμα περισσότερο τα νεύρα! πάνω που ήθελα να της την πω γιατί με εκνεύριζε και μόλις είχε πει μια βλακεία μου έκανε παρατήρησηγια το συντακτικό μου! πφφφφφ!Υγ. Η βλακεία αφού προέρχεται από τον βλάκα σύμφωνα με το link μου δε θα πρεπε να γράφεται με -ια και όχι -εια;;;δε νομίζω πως προέρχεται κατευθείαν από το βλάπτω..Υγ2.Μήπως τελικά το link που παρέθεσα είναι ΒΛΑΚΕΙΑ;;;ΥΓ3. @ATMIN αυτό θα πει ζωντανή γλώσσα!!!