το γνωρίζω γιά τις μπαταρίες, όπως επίσης όμως, γνωρίζω πως 3 μπαταρίες evo κλείσαν τούς 3 μήνες καί πάνε γιά τον 4ο -μία έχει ήδη πεταχτεί , καλή αναλογία, δεν νομίζεις?
'οταν ξεκίνησα πρίν λίγο καιρό, είπα πως το βασικό είναι να μην χαλάω περισσότερα από όσα χάλαγα με το κ. τσιγάρο. μέχρι τώρα αυτό συμβαίνει. άρα ..
Φίλε Undertaker θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα.Σαν καταναλωτής θέλω να αγοράζω ένα προϊόν.Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να μου πει ( π.χ στην ιστοσελίδα της η στο διαφημιστικό φυλλάδιο ) εκ των προτέρων όλα τα χαρακτηριστικά του και τις ιδιότητες του και βάση αυτών να αποφασίσω αν θα το αγοράσω η όχι.Και από τη στιγμή που θα το αγοράσω είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τις οδηγίες χρήσεως.Δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε να κάνω πατέντες ούτε να ψάχνω στο internet για να δω πως θα το κάνω να δουλέψει, σωστά.
.... Διαβάζεις, ρωτας, κρίνεις και μετά αγοράζεις (ή δεν αγοράζεις) ανάλογα με το δικό σου κριτίριο.
Προσπαθούν. Και εξελίσονται. Και γίνονται καλύτεροι.
εγω παντως λεω για κατασκευαστριες εταιριες.και ελληνικες δενυπαρχουνμονο αψογες αντιπροσωπειες υπαρχουν