Φίλε Undertaker θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα.Σαν καταναλωτής θέλω να αγοράζω ένα προϊόν.Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να μου πει ( π.χ στην ιστοσελίδα της η στο διαφημιστικό φυλλάδιο ) εκ των προτέρων όλα τα χαρακτηριστικά του και τις ιδιότητες του και βάση αυτών να αποφασίσω αν θα το αγοράσω η όχι.Και από τη στιγμή που θα το αγοράσω είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τις οδηγίες χρήσεως.Δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε να κάνω πατέντες ούτε να ψάχνω στο internet για να δω πως θα το κάνω να δουλέψει, σωστά.Και το βρίσκω απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ στην συγκεκριμένη περίπτωση να μου έρχεται στο στόμα το υγρό από το φιλτράκι. ( Και πάλι καλά που δεν έχει νικοτίνη μέσα, φαντάζεσαι τα αποτελέσματα κάποιος να ρουφάει υγρή νικοτίνη;)Και τι να το κάνω ότι ο ατομαιζέρ του είναι πολύ καλός από την στιγμή που κάθε φορά που ρουφάω τρέχω να ξεπλύνω το στόμα μου από το υγρό…..Με συγχωρείς αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κοροϊδία για να μην πω πιο βαριά λέξη…..
είναι πρωτίστως υποχρέωση της όποιας εταιρίας να προφυλάξει το όνομά της, το προιόν της αλλά καί το ηλ. τσιγ. γενικότερα.πόσο μάλλον από την στιγμή πού διαθέτει η ίδια, ένα καλύτερο προιόν (παρένθεση καί ... αλήθεια φίλε giwrgosp, θες να πείς πως με το black line δεν υπάρχει κανένα μικρο-προβληματάκι? διότι μπορώ να αναφέρω τουλάχιστον δύο. γιατί λοιπόν επικεντρώνεσαι μόνο στο prestige? -αυτό σαν σχόλιο γιά την ποιότητα όλων των ηλ. τσ. στην σημερινή αγορά πού είναι ακόμη στα σπάργανα.).
συμφωνώ πως μπορούμε όλοι μαζί, οί καταναλωτές πού ενδιαφερόμαστε λίγο παραπάνω, οί εταιρίες καί οί κατασκευαστές να κάνουμε το καλύτερο (ειδικά όταν οί Έλληνες αντιπρόσωποι έχουν δείξει πως αφουγκράζουνται -καί όχι μόνο).
στο παράδειγμα τού αυτοκινήτου λοιπόν, να θυμίσω πως οί ίδιες οί εταιρίες προχωρούν σε ανάκληση καί σε έλεγχο ή αντικατάσταση ελλατωματικών εξαρτημάτων. Καί πως όταν κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο, αποσύρεται από την αγορά το αντίστοιχο παλαιότερο.
Επίσης δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχτώ πως είμαι απλά ένα "πειραματόζωο". Όχι την στιγμή πού ανοίγω το ωραίο μου πορτοφολάκι. Θα μπορούσα να το δεχτώ στο αρχικό στάδιο της αυτοκίνησης πριν από 100+ χρόνια. Οχι σήμερα, με τα τέλεια εργαστήρια.
[...] Στην συγκεκριμένη περίπτωση, συγγνώμη αλλά δεν άτμισε κανείς την συσκευή πριν κυκλοφορήσει? κανείς δεν ενοχλήθηκε? -διότι γιά να συμφωνούνε όλοι μάλλον έκανε μπαμ το πρόβλημα.
υπάρχει δηλ. πρόβλημα θορύβου με τις μπαταρίες τού evo ας πούμε καί περιμένουμε evo με διακόπτη. Γιατί? Ας απαιτήσουμε απλά μπαταρίες χωρίς πρόβλημα. Ας λυθεί με όποιον άλλον τρόπο. Μην μού πεί κάποιος πως δεν προτιμά, τέλειες μπαταρίες χωρίς διακόπτη από τέλειες μπαταρίες με διακόπτη?
γράφαμε μαζί, άρα δες κί λίγο παραπάνω δες επίσης ας πούμε γιά τον διακόπτη. πέφτουμε στην παγίδα του? από αναγκαίο κακό, μην γίνει ... υποχρεωτικό.υπάρχει δηλ. πρόβλημα θορύβου με τις μπαταρίες τού evo ας πούμε καί περιμένουμε evo με διακόπτη. Γιατί? Ας απαιτήσουμε απλά μπαταρίες χωρίς πρόβλημα. Ας λυθεί με όποιον άλλον τρόπο. Μην μού πεί κάποιος πως δεν προτιμά, τέλειες μπαταρίες χωρίς διακόπτη από τέλειες μπαταρίες με διακόπτη?
[...] Το κόστος είναι σημαντικό. Δεν μπορεί ξαφνικά το ηλεκτρονικό να κοστίζει π.χ το δεκαπλάσιο
Η πολιτική πωλήσεων των η.τ στην Ευρώπη είναι κατά τη γνώμη μου λάθος.Πρόκειται για προϊόντα λίγων χρήσεων και έτσι θα έπρεπε να τα βλέπουμε.Τα κινεζάκια τα κατασκευάζουν για να δουλεύουν λίγο και να είναι φθηνά...