1) Το 80% που ασχολήθηκαν με το τσιγαρο μου, ξέρουν πια τι είναι. Αυτο σημαινει καλη διαφημιση απο ολους μας.
2) Το 50% οσων το ξέρουν, το αποκαλεί ψεύτικο.
3) Το 80% οσων το ξέρουν, ξέρει μόνο, γιατί κάπου το άκουσε, οτι βρεθηκε πως προκαλεί καρκίνο!4) Το 70% οσων άκουσαν οτι προκαλεί καρκίνο, είναι πεπεισμένοι πως προκαλεί καρκίνο!
5) Το πλήθος των ανθρώπων που συνάντησα να κανουν ητ ειναι 0!
6) το 10% των ανθρώπων που το γνώριζαν, μου ζητησαν να το δοκιμάσουν! Ευτυχως εχω πάντα πολλά φιλτράκια μαζι...
Κατα τη διάρκεια των διακοπών μου ανακάλυψα τα εξής: 1) Το 80% που ασχολήθηκαν με το τσιγαρο μου, ξέρουν πια τι είναι. Αυτο σημαινει καλη διαφημιση απο ολους μας. 2) Το 50% οσων το ξέρουν, το αποκαλεί ψεύτικο. 3) Το 80% οσων το ξέρουν, ξέρει μόνο, γιατί κάπου το άκουσε, οτι βρεθηκε πως προκαλεί καρκίνο! 4) Το 70% οσων άκουσαν οτι προκαλεί καρκίνο, είναι πεπεισμένοι πως προκαλεί καρκίνο! 5) Το πλήθος των ανθρώπων που συνάντησα να κανουν ητ ειναι 0! 6) το 10% των ανθρώπων που το γνώριζαν, μου ζητησαν να το δοκιμάσουν! Ευτυχως εχω πάντα πολλά φιλτράκια μαζι... Συμπεράσματα δικά σας...
....Π.χ. γνωστός μου ρώτησε τους γιατρούς μεγάλου ιστρικού κέντρου της Β.Ελλάδας (στο οποίο εργάζεται)και του είπαν να το πετάξει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Όταν τον παρότρυνα να ζητήσει εξηγήσεις δεν πήρε καμμία.!!