Με ενθουσίασε αυτό το νέο! Έχω αγαπήσει το άτμισμα και τελικά αν αγαπάς πολύ φοβάσαι μην το χάσεις Είχα μια ανησυχία αλλά πλέον θα είμαι περισσότερο αισόδοξος
όσο υπάρχει έστω κ ένας κινέζος ή κώστας, δεν το χάνεις.
Κάτσε βρε ακόμα δεν έφτιαξα ατμοποιητή.Είναι στα to do list...
Κάποια τείχη μοιάζουν να πεφτουν σιγα σιγα. Ιδιαίτερη προσοχή πρεπει να δωσουμε και στην παρακάτω παράγραφο."One airline, Ryanair, which mainly operates in Europe, not only permits their use on flights, but also sells them to passengers. Some "no smoking" restaurants in the United States are permitting their use, say advocates for the product."
Βέβαια έχετε υπόψιν ότι αγοράζουμε υγρά μόνο από πηγές που εμπιστευόμαστε.
Το Internet είναι ένα αχανές και επικίνδυνο μέρος.
Επίσης έχει πάρα πολλούς "Κινέζους" που θα πουλήσουν "Κινέζικο" υγρό.
Εδώ έβαλαν μελαμίνη στο γάλα, στο ΗΤ θα μασήσουν;
Το ίδιο θα εμπιστευώσουν την totally wicked ή την intellicig (αυτά μόνο ξέρω) που δίνουν και μία λίστα με τα συστατικά και τα περνουν από κάποιους ελέγχους με κάποιο e-shop στο Hong-Kong;
Δεν ξέρω αν η λίστα αυτή είναι πλήρης ή αν αυτά που έχει όντως είναι όλα ακίνδυνα αλλά με τόσο κόσμο που τα βλέπει κάποιος θα είχε πεί κατι αν έβλεπε στραβό.
Από e-shop σε e-shop υπάρχουν διαφορές.
Στο παλίό το forum λέγαμε τι ακριβή που είναι η Janty και κάποιος πρότεινε ένα άλλο e-shop. Τελικά τα υγρά του άλλου τσούζουν τα μάτια.
Εδώ προτάθηκε ένα άλλο e-shop από Κίνα http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,668.msg10380.htmlτο οποίο δεν έχει, για τους όποιους λόγους, ποιοτικό hardware και εμένα δεν με πείθει ότι τα υγρά του είναι κάτι ιδιαίτερο. Εγώ δεν θα ψώνιζα από εκεί υγρά.
Δεν λέω ότι τα κινέζικα υγρά είναι υγειέστατα αλλά δεν θέλω και να το πληρώνω χρυσό όταν είναι όλα τα ίδια γιατί μου το πουλά ένας έμπορος που λέγεται totally ή Janty ή οτιδήποτε άλλο...
Αυτο και μονο το γεγονος, εμενα μου δημιουργει καποια μεγαλυτερη εμπιστοσυνη. Γιατι αν χρειαστει, αν παει κατι στραβα, θα ξερω τουλαχιστον πως τη λενε την εταιρεια που εχω απεναντι μου
και γενικα επιτρεψε μου να εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στα ευρωπαικα συστηματα ελεγχου, οταν και οποτε συμβει αυτος ο ελεγχος.