Πραγματικά απορώ γιατί καμία εταιρία δν έχει σκεφτεί να αντικαταστήσει τον πολυεστέρα με ένα μεταλλικό σφουγγάρι.
Θερμαίνετε αλλά δν αλλοιώνετε. Κατακράτηση υγρού μηδέν. Ανθεκτικότατο φτηνό υλικό. Πραγματικά απορώ γιατί καμία εταιρία δν έχει σκεφτεί να αντικαταστήσει τον πολυεστέρα με ένα μεταλλικό σφουγγάρι.
Κάπου την έχω διαβάσει την ιδέα με το μεταλλικό σφουγγαράκι σε φόρουμ του εξωτερικού. Ένας από τους λόγους που ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποείται είναι ότι, είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να αναπνεύσεις μικρά μεταλλικά θραύσματα τα οποία μπορεί να καρφωθούν κάπου στον πνεύμονα... Εγώ δεν το κάνω..
Επίσης δεν πιστεύω ότι παρακρατά ικανοποιητικά το υγρό..
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες μεταλλικών σφουγγαριών. Τα πολύ λεπτά είναι αλήθεια ότι τρίβονται, τα πιο χοντρά καθόλου. Όσο πιο χοντρό τόσο το καλύτερο.
Αυτό λέω κ εγώ ότι δν παρακράτα καθόλου υγρό άρα το στάζει όλο στον ατμ. Αλλά γτ αυτό δν το θεωρείς καλό;
Ίδιος το λεπτό συρματένιο σφουγγαράκι ΚΑΙΓΕΤΕ.....Θυμάμαι που είμαστε πιτσιρίκια και παίρναμε τέτοιο σύρμα του βάζαμε φωτιά και το γυρνάγαμε γύρω γύρω για εφέ....(φοβερό εφέ και όπου έπεφτε σε ρούχο έκανε μικρές τρυπίτσες ).
Τέτοια έκανες εσύ μικρός;;; Αγγελούδι ήσουν βλέπω!!!
Έλα ρε Under εσείς δεν τα κάνατε αυτά?Συνήθως το κάναμε το Πάσχα ( μαζί με φωτοβολίδες και δυναμιτάκια)Είταν πραγματικά φοβερό το εφέ.
Kostas και Undertaker συμφωνώ απόλυταΊδιος το λεπτό συρματένιο σφουγγαράκι ΚΑΙΓΕΤΕ.....Θυμάμαι που είμαστε πιτσιρίκια και παίρναμε τέτοιο σύρμα του βάζαμε φωτιά και το γυρνάγαμε γύρω γύρω για εφέ....(φοβερό εφέ και όπου έπεφτε σε ρούχο έκανε μικρές τρυπίτσες ).Όχι να το εισπνεύσουμε κιόλας.
Ασε, αυτα που κάναμε εμείς εμπίμπτουν στην δικαιοδοσία της δικαιοσύνης, και στον νόμο 4000 περί τεντυμποισμού!!! Οπότε δημόσια δεν παραδέχομαι τίποτα χωρίς τον δικηγόρο μου!
το φιλτρο απο τα τσιγαρα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει αντι του πολυεστερα αραγε...;