...Το οτι ανιχνευτικε η καρκινιγονος ουσια σε ΚΑΠΟΙΑ απ τα φιλτρα αρα ΥΓΡΑ που δοκιμασαν δεν μας πειραζει ..ισα ισα που θα σωσει αρκετους απο λαθος επιλογες.Το οτι δεν ειπαν κατι ΓΙΑ τα τσιγαρα αυτα καθ αυτα ειναι το καλο...Υγρα μπορει να αλλαξει μια εταιρια...Πιθανα σεναρια ??
Συγκρίσεις με το κανονικό τσιγάρο θέλω από τον FDA. Αν δεν είναι χειρότερο, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το απαγορεύσει. Εκτός αν απαγορεύσει και τα κανονικά!!
"Εντοπίστηκε φορτίο γλυκερίνης για αρτοσκευάσματα το οποίο προοριζόταν προς άτμισμα..."
Η σελίδα από το άρθρο της εφημερίδας τα Νέα είναι αυτή: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4528211Μπορείτε να μπείτε και να γράψετε και σχόλια. Εγώ το έκανα, αν το αφήσει ο Αρχισυντάκτης να βγει..Είναι τρομερά άσχετος ο δημοσιογράφος..
Σαν να έχουν πάθει οι οργανισμοί κάποιο παροξυσμό ή μου φαίνεται???200 χρόνια ελεύθερου καπνίσματος ,της πιο καρκινογόνας συνήθειας ,με θύματα σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα,και τώρα θυμήθηκαν να προστατέψουν τον κόσμο???Λες και γίνεται επίθεση Αρειανών μέσω μετάλλαξης κάποιου "ιου" που βρίσκετε στο e-cig!!!!!!!Πολίτες αυτού του κόσμου προστατευθείτε αλλιώς θα ..........μεταλλαχθείτε.