Για τις συστάσεις των νέων μελών έχει ανοιχτεί νέο θέμα όπου μπορούν να συστηθούν, εκεί στο : Αυτοπαρουσίαση μελών.Το θέμα εκεί είναι μόνο για αυτοπαρουσίαση και δεν επιτρέπονται απαντήσεις, γι' αυτό μην κάνετε εκεί ερωτήσεις γιατί δεν πρόκειται να απαντηθούν. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, αφού πρώτα συστηθείτε στο παραπάνω θέμα, αναζητήστε ένα από τα ήδη υπάρχοντα θέματα σε άλλες κατηγορίες του φόρουμ και θέστε εκεί τα ερωτήματά σας.Ευχαριστώ.Το παρόν θέμα το οποίο αποτελεί μια συλλογή από παλιότερα ανεξάρτητα θέματα συστάσεων, είναι κλειδωμένο και δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μηνύματα.
Καλησπέρα και καλως ήρθες deteriorasequor,ευχόμαστε να παραμείνεις Μπορείς να μου λύσεις μια απορία γιατί θα σκάσω???Τι γράφεις στην υπογραφή σου???Να υποθέσω ότι είναι λατινικά???(άτιμη τρίτη δέσμη)
Μας κάνεις να νιώθουμε περήφανοι και πολύ όμορφα, φίλε μου.Είναι καλό να ξέρουμε όλοι εδώ μέσα ότι τα γραφόμενά μας πιάνουν τόπο και μας δίνει φτερά και για περισσότερα, γι' αυτό και εμείς ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για τα καλά σου λόγια και περιμένουμε και τις εμπειρίες σου στο νέο σου αυτό επιχείρημα.
διάβασα το σχόλιο τού deteriorasequor πριν λίγο, αλλά σκέφτηκα πως σε ένα τόσο "ευγενικό" μήνυμα, το πρώτο σχόλιο, έπρεπε να ανήκει στον admin τού forum τόσα χρόνια σε κάποια forums καί ποτέ δεν είδα τόσο ευγενική "είσοδο".ευχαριστώ πού ήρθες στην παρέα μας
Είναι λατινικό (από τις μεταμορφώσεις του Οβιδίου) και σημαίνει (πρόχειρη μετάφραση δική μου, η οποία αδικεί το πρωτότυπο): "Όμως μια νέα δύναμη με σύρει χωρίς να θέλω, άλλο πράγμα το πάθος και άλλο ο νους με συμβουλεύει: βλέπω το καλύτερο και το επικροτώ, ακολουθώ (όμως) το χειρότερο.".