Επιστρέφω λοιπόν μετά από παρατεταμένη χρήση του GG να σας πω τις εντυπώσεις μου.Κατ'αρχήν το GG σαν κατασκευή είναι πραγματικά αθάνατη. Δεν φοβάσαι μην σου πέσει, μην σου σπάσει, μη χαλάσει, μην "τελειώσει", μη μη μη...Οι μπαταρίες ultrafire που έδινε μαζί ο Θανάσης φαίνονται να χάνουν πολύ γρήγορα τη φόρτισή τους. Μετά από μια εβδομάδα φαινονται να αποφορτίζονται ιδιαίτερα γρήγορα (φταίει βέβαια και η χρήση που του κάνω). Παρήγγειλα όμως καμμια 10αριά ακόμα (είναι πολύ φθηνές) και πιστεύω οτι δεν θα έχω προβλήματα Από εκεί και πέρα, να σας πω οτι το δοκίμασα με υγρό TotallyWicked (Pillbox 38, tobacco, low) και με Janty Cigar Medium. Με το ντουμάνι που βγάζει, το low είναι ασφαλής επιλογή, το medium με ζάλισε Δυστυχώς οι 901 atomizers που πήρα από την TotallyWicked δεν βοηθούν το GG να αναδειχθεί. Ο ένας μου χάλασε στις 3 μέρες, και οι άλλοι δύο που δοκίμασα συνεχώς μου αφήνουν υγρό στο στόμα (με dripping το βάζω, 2-3 σταγόνες τη φορά). Τα atomizers ζεσταίνονται ΠΟΛΥ με το GG (λόγω της ισχυρής μπαταρίας), ενώ τώρα που οι μπαταρίες έχουν "πέσει" αφήνουν περισσότερο υγρό στο στόμα με αποτέλεσμα να είμαι συνεχώς στο "φτου, φτου". Θα ήθελα να με ενημερώσετε από που θα μπορούσα να προμηθευτώ πιό καλούς atomizers, αν ξέρετε.Βεβαια, οταν το υγρό τελειώσει, με το GG είσαι σίγουρος. Απλά τα atomizers δεν βγάζουν καπνό, φαίνεται να τον "καταναλώνει" όλο, σε αντιδιαστολή με άλλες μπαταρίες, που απλά έχοντας μικρότερη ισχύ δεν μπορούν να "κάψουν" το σύνολο του υγρού με αποτέλεσμα να μπουκώνει το atomizer.Overall 10/10 για την συσκευή λοιπόν, 6/10 για τις μπαταρίες (προτείνετέ μου άλλες πιθανές μάρκες!).Για τους 901 atomizers, αν και - επαναλαμβάνω - ΔΕΝ έρχονται μαζί με το GG και ΔΕΝ αποτελούν κομμάτι του, θα ήθελα να τους δώσω μια βαθμολογία 3/10. Δυστυχώς ειναι και το μόνο πράγμα που με "σπρώχνει" στο να ξανακάνω παραγγελία άλλης μάρκας ηλεκτρονικού τσιγάρου (και μπαταρίας), μια και συνεχώς φτύνω υγρό...Θανάση, request: Βγάλε GG που να προσαρμόζεται σε Janty Kissbox ή EVO atomizers και θα κανω...πάρτυ!
liquidx δεν παίζεσαι !!!