imeothanasis:Ο πρωτος που εκανε το πειραμα με τα 6 βολτ ηταν ο Madog, ηλεκτρονικος του αγγλικου forum και το ατομαιζερ του κρατησε 4 μηνες. Πιθανον να ζει ακομη μετα απο 2 μηνες, αλλα δεν εχω νεα τουρε θαναση τα τιναξε ο ανθρωπος???
Θα ήθελα όμως και τις εντυπώσεις από κάποιους που χρησιμοποίησαν καινούργιο ατομάιζερ, αν έχουν νιώσει τέτοια καυστική γεύση κατά καιρούς. Η γεύση αυτή μου θύμισε το 901 μετά από κύκλο καθαρισμού. Αν αυτό συμβαίνει γενικότερα, θα προτιμήσω την μονή μπαταρία ΑΑ των 3,7 volt (τόσο είναι; δε θυμάμαι ακριβώς) ώστε να μην έχω αυτές τις μεγάλες θερμοκρασίες. Για να πω την αλήθεια εμένα αυτά τα 6V με φοβίζουν, κάνα δυο φορές ένιωσα ζαλάδα πραγματικά.
Εγώ πήρα καινούριο ατομάιζερ γιατί το παλιό τα έφτυσε από "πρωτοποριακό" καθάρισμα με ατμό.Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο, αλλά μετά είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Θανάσης: άμα ταίζεις, έχεις σταθερή - πολύ καλή γεύση.Ζαλάδα δεν έχω νιώσει ποτέ, παρά μόνο μπούκωμα με υγρά high & extra high. Τώρα χρησιμοποιώ medium αλλά σιγά σιγά θα περάσω στα low (όπως το username μου: lights )