Πού είναι το αστείο? Μας έχεις μπερδέψει taxtsom.
Aτμοποιητές υπάρχουν πολλοί , RN 4075 όμως ένας!!!! Τους συνιστούν κ οι ....μεγαλύτεροι modders
Γι'άλλους τύπους ατομιζερ δεν το συζητώ!
Γουστάρω τρελά τους 4075 . Αυτούς χρησιμοποιώ στα mod μου κ λιγότερο τους 510. Γι'άλλους τύπους ατομιζερ δεν το συζητώ! Δεν είναι για μένα. Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου αν κοιτάξεις παλιότερα ποστ Η αστεία φάτσα, , πήγαινε στο στυλ γραφής :
κι όμως ο 401 δουλεύει ωραία στο mod και αυτοκαθαρίζεται μιά χαρά . Τον ρουφάω όταν το παρακάνω με υγρά και θέλω να ατμίζω λιγότερο
Tnx Atmin! Δηλαδή μιλάμε για μόντα! Το αφήνω για αργότερα τότε, όταν θα αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία.
sktorisΤι συμφωνία χαρακτήρων είναι αυτή !!!RY4, 4075 και μινιτουρμπο ή rca mod ειναι και γιά 'μένα μακράν η κορυφή !
Αν δεν ατμίσεις το αγαπημένο σου υγρό (για μένα RY4) σε miniturbo με 901 ή 4075 ατομάιζερ δε θα γευτείς ποτέ την τέλεια γεύση και χτύπημα!
Eχω 6-7 ατμο 901 απο heaven, 1 ατμο 901 απο eastmall, 5 ατμο 4075 απο bestecig και λειτουργουν ολοι τους ικανοποιητικα θα ελεγα. Και το λεω εγω που στο παρελθον εδω μεσα, σας ειχα σπασει τα νευρα με την μη καλη αποδοση οσων και οποιων ατμο κι αν δοκιμαζα