Γρηγορη ερωτηση:Το mirage το δοκιμασες σε συνθηκες δυνατης μουσικης???
@tronicgr Θάνο, κάπου είχα γράψει χτες ή προχτές ένα μήνυμα παρόμοιο μ' αυτό που γράφω τώρα αλλά δεν το βλέπω πουθενά. Υποψιάζομαι ότι δεν πάτησα το "Αποστολή" και με τα πολλά παράθυρα που είχα ανοιχτά το έχω χάσει. Αν υπάρχει κάπου, τότε τα διαβάζεις δυο φορές, δε χάλασε ο κόσμος.Έλεγα λοιπόν σ' εκείνο το μήνυμα, ότι χαίρομαι πολύ που μπήκες στην παρέα μας. Εκτός από τις γνώσεις σου στα ηλεκτρονικά όπου μας ανοίγεις τα μάτια μερικές φορές (ποιος θα σκεφτόταν για κολλήσεις μολύβδου π.χ. στα ατομάιζερ), έχεις και το μικροσκόπιο με το οποίο βγάζεις μοναδικές φωτογραφίες και τις μοιράζεσαι μαζί μας.Αυτές τις φωτογραφίες τις πήρες από το πλάι της γέφυρας, έτσι; Έλεγα λοιπόν, όταν το ατομάιζερ του Mirage τα φτύσει για τα καλά, να του πετάξεις το "καπάκι" της γέφυρας για να πάρεις κάνα δυο καλές φωτογραφίες από πάνω. Ή να το διαλύσεις εντελώς... το αφήνω στη φαντασία σου, μάλλον είναι αστείο να σου πω τι να κάνεις, ξέρεις εσύ μόνος σου.Τώρα για τα κατάλοιπα που μένουν πάνω στο σπείρωμα του ατομάιζερ, έχω δει και παλιότερα φωτογραφίες στο γερμανικό φόρουμ. Την πρώτη φορά που αντίκρισα το θέαμα πανικοβλήθηκα. Από ό,τι διάβασα όμως οι Γερμανοί το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό μάλλον επειδή παραμένουν κολλημένα εκεί και στο μόνο που επηρεάζουν είναι το ότι ρίχνουν την απόδοση του ατομάιζερ. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Γι αυτό έλεγα εγώ από παλιά ότι τα ατομάιζερ μιας χρήσης θα μας γλίτωναν και από εκνευρισμό και από αμφιβολίες. Αλλά τώρα που αναφέρθηκες στις κολλήσεις με έκανες να σκεφτώ ότι κι εκεί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και παίζει ρόλο η ποιότητα του ανταλλακτικού και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο.
Χεχεχε, μολις "εψησα" τον δευτερο μου ατομάιζερ, που ηταν καλυμενος και καταμαυρος. Το εκανα με το USB-passthrough με κολπακι, για σχεδον 20 δευτερολεπτα, αφηνοντας το να εξατμισει οτι καταλειπα υπηρχαν!!!! Ακομα και χωρις μικροσκοπιο μπορεσα να δω το πηνειο να γυαλιζει ολοκαθαρο!!! Βεβαια τωρα δινει λιγο "καμενη" γευση αλλα μετα που θα το πλυνω πιστευω να φυγει!!! Αλλα απο ατμο, ντουμανι!!! Οπως οταν ηταν καινουργιο!!!!!
Πρέπει να μάθουμε ψήσιμο!
Πολύ καλό το βίντεο, Θάνο.Μπράβο!