Δεν μαθαίνουν με τίποτα αυτοί οι άνθρωποι ρε παιδάκι μου!!!!!!Δεν τους εφτανε όσα έπαθαν με την ποταπαγόρευση, τωρα θέλουν να τραβήξουν τα ίδια με την.... καπναπαγόρευση!!!Θα βγει λοιπόν κανένας καινούργιος "Καπόνε", θα φτιαχτούν underground τεκέδες που να μπορεί ο κόσμος να καπνίζει/ατμίζει, και θα ξαναζήσουν πάλι τις παλιές καλές μέρες του Chicago των gangster!! Αστυνομικοί να "τα παίρνουν" κάτω απο το τραπέζι, φορτία νικοτίνης να ερχονται κρυφά από τον Καναδα, πυροβολισμοί στους δρόμους και ο Κέβιν Κόστνερ στον ρόλο του Ελλιοτ Νες Σοβαρά πάντως, αυτη δεν είναι καλή εξέλιξη. Συνήθως ότι χαζομάρα αποφασίσουν οι Αμερικανοί την ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι με μαθηματική ακρίβεια.Ελπίζω να μην περάσει γιατι αλλιώς..... καλά ήταν όσο κράτησε!
3. Θα κυκλοφορούν μόνο όσα τηρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, γιατί όπως και να το κάνουμε και η κουτσή μαρία μπορεί σήμερα να κυκλοφορήσει η.τ. με όνομα "Μαρία η Κουτσή" και να γράφει επάνω ότι θέλει
Στα πλαίσια αυτά έχουν ξεκινήσει (και θα ολοκληρωθούν σύντομα) οι επαφές με τον FDA, ώστε να επιβληθούν κανόνες όσον αφορά και τα η.τ. Δηλαδή, τον τρόπο που θα διαφημίζονται, τα περιεχόμενά τους κλπ, κλπ.Καλημέρα σε όλους
Είναι καλό αυτό?εγώ νομίζω ΝΑΙ, γιατί1. Θα κυκλοφορούν ελεύθερα.2. Θα σταματήσει η παραπληροφόρηση από πολλούς. 3. Θα κυκλοφορούν μόνο όσα τηρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, γιατί όπως και να το κάνουμε και η κουτσή μαρία μπορεί σήμερα να κυκλοφορήσει η.τ. με όνομα "Μαρία η Κουτσή" και να γράφει επάνω ότι θέλειΠάντως να σταματήσει η κυκλοφορία η.τ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Το ποτάμι έχει πάρει τον δόμο του...
Πχ. "ΑΕΚ" ...
Σημερα ακουσα το αλλο κουφο απο εναν φιλο εργαζομενο στην εθνικη τραπεζα "απαγορεύεται λεει και το η.τ. γιατι απαγορεύεται οτιδηποτε βγαζει ορατό καπνο ή ατμο που μπορει να εισπνεύσει καποιος άλλος "
Σημερα ακουσα το αλλο κουφο απο εναν φιλο εργαζομενο στην εθνικη τραπεζα "απαγορεύεται λεει και το η.τ. γιατι απαγορεύεται οτιδηποτε βγαζει ορατό καπνο ή ατμο που μπορει να εισπνεύσει καποιος άλλος "φισικα τον ρωτησα αν εχουν διαβασει το νομο , δεν πανε καλα οι ανθρωποι