Μόλις εκλεισα το τηλέφωνο στο 1142, οπου τους πήρα να ρωτήσω για αυτη την "εξωτερική μορφή" που απαγορεύτεται...Λοιπόν, μάλλον τελικά η νόρμα είναι πως ο νόμος "πιάνει" το ΗΤ επειδή εχει την μορφή τσιγάρου...Οταν περιέγραψα το Stick, η κοπέλα κόλλησε λίγο, μου είπε πως θα ξαναπάρει και όταν με ξαναπήρε μου είπε πως μάλλον η απαγόρευση δεν ισχύει για προϊόντα όπως το stick (και εγω θα πρόσθετα γενικότερα τα mods) από την στιγμή που δεν εχουν την εξωτερική μορφή προϊόντων καπνού....
Οπότε φιλε under το passthrough ειναι το ιδανικό μη-τσιγαρο με την καλωδιουκλα του κλπ
Με δυο λόγια, ο νόμος ακόμα εχει ΤΑ κενά... Εγω πάντως για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο δεν ξαναπηγαίνω σε μορφές που να μοιάζουν με κτ. Το stick μου, το BL μου (μαυρο, μακρύ και με κουμπί, μονο με φαντασία το λες "τσιγάρο"), το mini turbo μου και άγιος ο θεος!Α, και μήπως τελικά πρεπει να καταργήσουμε τον όρο "Ηλεκτρονικό Τσιγάρο", και να το αντικαταστήσουμε με κάτι σαν "ατμοποιητής" ("personal vaporizer" που λένε και έξω), γιατι μάλλον και μόνο η λέξη "τσιγάρο" τους ενοχλεί;
Και εμένα ακριβως η ίδια εμπειρία (απλά σε άλλο mall)....Στο τέλος έψησα και τον σεκιουριτά να αγοράσει κι'αυτος (είχε bl στο Καπνόπολις του mall, και πήρε κατευθείαν) Νομίζω πως ο χρυσός κανόνας είναι η ευγένεια, η διάθεση για να εξηγήσουμε, και πάνω απ'ολα η κοινή λογική:Το να ατμίσω σε μια καφετέρια/μπαρ/εστιατόριο κλπ, δεν είναι προκλητικό. Το να βάλω μπρός όμως το GG στα 6v και να ντουμανιάσω μέσα στο νοσοκομείο ή στον ηλεκτρικό πχ, ε, όσο και να το κάνεις γίνεσαι λίγο στόχος