ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ λυπαμε .
Εγω πάντως, μεχρι η όποια απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δηλώνω πως ΘΑ ΑΤΜΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, και όποιος γουστάρει ας ερθει να μου την πει!!!
Παιδια μην μας διαφευγει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΤΟ Η.Τ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΠΝΟΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΠΝΟΥΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ Η.Τ.?? Να δουμε αν θα βγει καποιος απο την..... κυβερνηση να πει γιατι απαγορευεται το η.τ.Μου φαινεται ο πρωθυπουργος μαζι με ολα τα αλλα μετρα, παει για αρνητικο ρεκορ διαφορας με την επομενη κυβερνηση Δεν μπορεις ρε φιλε να επιβαλεις ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ κατι στο 50% των ελληνων, πως να το κανουμε Αναδημοσιευω τη σχετικη παραγραφο αυτουσια απο το συγκεκριμενο νόμο της απαγορευσης:"2. Κατά την έννοια του παρόντος νόμου: α) προϊόντα καπνού είναι όσα παρασκευάζονται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από φύλλα καπνού ως πρώτη ύλη και προορίζονται για χρήση μέσω εισπνοής, μύζησης ή μάσησης" Λινκ για το νομο:http://career.duth.gr/cms/files/fek_a262_291208_0.pdfΕμπρος αντιπροσωποι! Μεταφερεται το ερωτημα μας στα αρμοδια οργανα, μια και εσεις ειστε οι αμεσα θιγομενοι Δν ασχολουμαι με την πολιτικη, μην με παρεξηγησετε, απλα λεω τη γνωμη μου
Αντικαπνιστικός Νόμος: "Το κάπνισμα επιτρέπεται σε ψυχιατρικές κλινικές"Κων. Καραμανλής (ο θείος): "Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο" Συναγωνιστές, το παραθυράκι βρέθηκε!!!!!!!! Καπνίστε ελεύθερα!!!