Παιδιά. ξέρει κανείς αν είναι τελικά το Black Line της Nobacco ίδιο με το το Titan της Τotally Wicked;Έτσι μου φαίνεται....
Undertaker, ελπίζω οι διαφορές να μην είναι στο σπείρωμα του atomizer με τη μπαταρία.Σκέφτομαι να παραγγείλω ατομιζερ από totally wicked για το Black Line. Θα εφαρμόζει άραγε?
Αυτό για την πεντάδα σκεφτόμουν undertaker. Ριψοκίνδυνο ίσως.
Και γω σκεφτομαι για μια πενταδα manual batteries και μια πενταδα atomiserΔεν μπορει στα 5 τα 3 θα σουλευουν ρολοι
Πειστηκα και μαλλον ετοιμαζεται η πιστωτικη να κλαψει....πάλι
Κλαίει ακόμα;;;Τυχερός είσαι!!!!! Της δικιάς μου της έχουν.... στερέψει πια τα δάκρυα!!!
Black Line/Joye 510/Titan/Janty Dura-C είναι στην ουσία το ίδιο μοντέλο, με κάποιες ανεπαίσθητες μικροδιαφορές.
Μπορεί κάποια από τα atomizer που πουλάνε αυτές οι εταιρίες να είναι τα καλύτερα; ή μιλάμε για το ίδιο εργστάσιο που απλά αλλάζουν οι ονομασίες των εισαγωγέων;Είναι δηλαδή καλύτερα της nobacco από της totally wicked για παράδειγμα ή ίδια και απαράλαχτα;
Από τα 3 πάντως θεωρώ το BL καλύτερο, με δευτερο το dura.
Κι εγώ έτσι νομίζω τελικά. Ότι της Nobacco είναι καλύτερα atomizer σε γεύση. Και ότι στρώθηκε πιο γρήγοραΚαι συμφωνώ ότι το χτύπημα της totally wicked δεν παίζεται αλλά άτμιζα σαν τρένο μέχρι να το στρώσω.Το BL είναι απλά πιο "ισσοροπημένο".