Κάτι έγινε χθες το βράδυ, δεν ξέρω.Όντως δεν έστεκε αυτό. Οι 32 ήταν επισκέπτες!! Πολύ κουλό. ίσως να έφαγε κάποιο κόλλημα. Πάντως το 33 που έδειχνε πριν, ήταν πραγματικό γιατί ήταν πάρα πολλοί εγγεγραμμένοι χρήστες παρόντες τότε.Εκτός αν αναφέρθηκε τίποτα σχετικό σε καμιά εκπομπή της TV εκείνη την ώρα...
Τεσπα, παντως αν θελεις για κοιταξε το θεμα με τα τεστ ποστς, νομιζω μετρανε κανονικα ως μνμτ και δν ειναι σωστο
Γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι, ξέρω, αυτό ήταν το πιο άκυρο ποστ ever, αλλά είδα πως είχαμε φτάσει στα 2999 μηνύματα και (ψωνάρα καθώς είμαι) δεν άντεξα!!!!! το Post με αριθμό 3000 είναι γεγονός και είναι δικό μου, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Δεν ξέρω αν ήταν λάθος! Αν ήταν πάντως, δεν ήταν εσκεμμένο. Ίσως αύριο - μεθαύριο λύσω το μυστήριο, αν φαίνεται κάτι στα στατιστικά της ημέρας.
Μιας και πιάσαμε κάποια συγκριτικά νούμερα σήμερα είπα να τα ανακοινώσω ώστε να δούμε τι καταφέραμε μέσα σε 40 μέρες. Κάνω μια σύγκριση με το παλιό φόρουμ: πίνακες θέματα μηνύματα μέλη χρόνος ζωής e-kapnisma.info 10 179 2.331 327 11 μήνεςe-kapnisma.gr 27 181 2.333 87 40 μέρες
1000.thank you
Φιγουρατζή!