Λοιπόν, κάποιος έπρεπε να το κάνει. Λέρωσα λίγο τα χέρια μου αλλά μου έφυγε η απορία:Για να συγκεντρώσω 1ml υγρού χρειάστηκα 26 σταγόνες Eco Pure (από το σταγονόμετρό του. Για να είμαι ακριβής δε θυμάμαι αν είναι ακριβώς το δικό του σταγονόμετρο αλλά όλα αυτά τα μπουκάλια των 20 ml έχουν τα ίδια σταγονόμετρα.Αντίθετα, με το μπουκαλάκι της Janty που είναι 10 ml και ρίχνει πιο μικρές σταγόνες, χρειάστηκα 30 σταγόνες για 1 ml.Συνοψίζω:1 ml = 26 σταγόνες Eco Pure ή1 ml = 30 σταγόνες JantyΣκεφτείτε πόσες σταγόνες βάζετε στο φιλτράκι και κάντε τους υπολογισμούς σας.
Το αν αυτές οι 13 τζούρες κ.τ. είναι ισοδύναμες με 13 τζούρες η.τ. ... δεν ξέρω. Θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας. Στα περισσότερα site πάντως που συζητιέται το θέμα, αυτό υποστηρίζουν.
Το αν αυτές οι 13 τζούρες κ.τ. είναι ισοδύναμες με 13 τζούρες η.τ. ... δεν ξέρω. Θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας.
Γι' αυτό κανονικά η κατανάλωση υγρού - η ποσότητα - είναι μάλλον το πιο αξιόπιστο στοιχείο.
Το GG π.χ. ατμοποιεί το διπλάσιο υγρό στο μισό χρόνο από ό,τι πολλά άλλα. Βέβαια θα μου πεις είναι πιο χορταστικό και μπορεί να ατμίζεις λιγότερο χρόνο. Ε! Μπορεί..!
Βέβαια θα μου πεις είναι πιο χορταστικό και μπορεί να ατμίζεις λιγότερο χρόνο. Ε! Μπορεί..!