Καταρχήν το ποιο εύκολο είναι να απαλλαγείς απο ολα τα "χαζά" τσιγάρα.Δηλ.αυτά τα τσιγάρα της ημέρας που και να μην τα κάνεις δεν τρέχει τίποτα.Τώρα στα σημαντικά τσιγάρα(καφές,ποτό,μετά το φαγητό ή σεξ κτλ),με το η.τ. μπορείς και καλύπτεσαι εύκολα.
6. Μια αξιοπιστη μελετη - ερευνα για το ποσο αθωο ειναι το η.τ. και τα υγρα που ατμιζουμε
Εχετε απόλυτο δίκιο. Δεν θέλω να προτρέχω αλλά το πρωί όταν άναψε η φίλη μου τσιγάρο μου φάνηκε απίστευτο να μην απλώσω το χέρι μου στο πακέτο. κι όμως τα κατάφερα. και μπορεί να ήταν ιδέα μου αλλά προσπαθούσα να αποφύγω και τον καπνό της(πάντα ευγενικά βέβαια!) κοίτα να δεις τι γινεται στον κόσμο
..... τωρα τους βλέπω δειλά-δειλα να μοστράρουν κι'αυτοί τα δικά τους (που βαλάν εμένα να τους ψωνίσω φυσικά!!!)
Όλοι τα ίδια βάσανα περνάμε....μία ο ένας μία ο άλλος....έχω καταντήσει e-cig dealer με το ζόρι.
Μήπως ρε παιδιά εμάς που προωθούμε αυτά τα "υπέροχα προιόντα" οι εταιρίες να μας έκαναν καμιά έκπτωση στα αναλώσιμα?? Λέω τώρα έ? τι λέτε
Καλά, κάτσε και θα δεις!!!Στο τέλος, ή θα χρεώνω "καπέλο", ή θα ζητάω ποσοστά από τα καταστήματα για την πελατεία που τους φέρνω...Να βγάλω κι'εγω κανένα μεροκάματο ρε αδελφε, όχι για μένα, για την φουκαριάρα την μάνα μου... ήδη Nobacco και Intellicig μας δίνουν 20% έκπτωση... κάτι ξέρουν!