Δεν πρέπει να είναι μόνο δουλειά της νικοτίνης το throat hit. Εξαρτάται και από το υγρό.
δεν περιεχει νικοτινη. n=no
βασικα πιστευω πως ειναι απλα μια κακια συνηθεια τελικα και τπτ παραπανω αν και δεν μπορω να φανταστω ακομα τον εαυτο μου να μην βασταει τπτ!!!οπως επισης πιστευω πως αμμα το ηξερα πως δεν εχει νικοτινη θα ειχα αγορασει τσιγαρα την πρωτη μερα!!!
Παρέλαβα τα Evo μου χθες το πρωί και από τότε έκανα 3 αναλογικά μέχρι το τέλος της μέρας.Από σήμερα το πρωί δεν έχω κάνει κανένα! Φυσικά βάζοντας φιλτράκι none, σε λίγη ώρα με πιάνει μια ανάγκη να καπνίσω αναλογικό, όμως όταν βάλω φιλτράκι που έχω γεμίσει με υγρό Mild Low, ή Rich Low, τότε η ανάγκη μου για νικοτίνη θαλεγα ότι ικανοποιείται.Αυτό που σίγουρα δεν με ικανοποιεί σε σχέση με το αναλογικό είναι τό troat hit.Ανκαι κάπνιζα πολύ ελαφρά τσιγάρα (ΒF Silver 1mg) που σε σχέση με άλλα είχαν πολύ ελαφρύ troat hit, εντούτοις με το η.τ δεν ένιωσα ποτέ δυνατό troat hit ή έστω κάτι που να πλησιάζει με το αναλογικό.Επίσης επειδή ατμίζω και στο γραφείο, κάποιοι κολλημένοι μου λένε ότι "κάτι" τους μυρίζει σαν καμένο μαλί της γριάς, ή καμένη ζάχαρη. (Με το Eco Pure Rich Low περιρισσότερο και με το Eco Pure Mild Low κάπως λιγότερο).Βρήκατε εσείς κάποια e-υγρά που να μη μυρίζουν καθόλου?
Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο αλλα δεν το νομιζω...Για να νοιωσω το παραμικρο γαργαλητο στο λαιμο πρεπει ναναι με νικοτινη...Αλλιως ειναι σαν να ρουφας αεραΘα δοκιμασω το Capuccino που λες αλλα δεν το βλεπω να με πιανει
Χθες βράδυ έκανα το Ultimate-Crash-Test!ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ!Είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω.....
Συγχαρητήρια. Εγώ με ποτό δυσκολεύομαι ακόμα και επιζητώ 2-3 Marlboro