Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τώρα η σκέψη μου είναι ότι μήπως αν παραγγείλω υγρό low, δεν θα παίρνω την απαιτούμενη "δόση" νικοτίνης και θα νιώσω και την ανάγκη να καπνίσω πραγματικό τσιγάρο!Βασικά θέλω να ΚΟΨΩ ΜΑΧΑΙΡΙ τα πραγματικά τσιγάρα με το που θα ξεκινήσω το η.τ, αλλά από την άλλη έχω ενδοιασμούς αν θα πετύχει!!!Μήπως να πάρω υγρό high? Αναμένω τη γνώμη των πιο έμπειρων!!!
Τώρα η σκέψη μου είναι ότι μήπως αν παραγγείλω υγρό low, δεν θα παίρνω την απαιτούμενη "δόση" νικοτίνης και θα νιώσω και την ανάγκη να καπνίσω πραγματικό τσιγάρο!
Το υγρό LOW εχει περί τα 9mg νικοτίνη. Το High εχει.... 16!Με δεδομένο ότι εσύ καπνίζεις από 1-4mg, αν κάνεις το High, ναι μεν θα νιώθεις πιο "γεμάτη" γευση, αλλά στις 5 τζούρες θα κάνεις και ενα κεφάλι.... άλλο πράγμα!Θα τραγουδήσεις το "Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά" στα Ινδοκινέζικα και σε ήχο Πλάγιο Δ' από την νικοτινίαση!!! Μια χαρά θα είσαι με το Low, μην σου πω κι'ολας να δοκιμάσεις τα non πρώτα!
Παντως παιδια με ολα αυτα που εχω διαβασει ενω ειχα κατασταλαξει στο Black line τωρα σκεφομαι και το evo.Θα μου πεις παιρνω το ενα και αν δεν μου αρεσει παω στο αλλο.Το θεμα ειναι να μην μου μεινει ασχημη πρωτη εντυπωση και τα παρατησω.Γιατι προς το παρον ειμαι πολυ ζεστος αλλα αν πεσω σε καμια πατατα δεν νομιζω οτι θα την παλεψω πολυ.Τωρα καπνιζω Golden Virginia πρασινο καπνο(20-25 τσιγαρα).Θα παρω σιγουρα φιλτρακια high οποιο μοντελο και να αποφασισω.Αλλα για πρωτη επαφη ειναι καλυτερη του black line?Τι λετε?