seb, που να το ξέρω οτι σε συζήτηση 3 ατόμων μπήκες να απαντήσεις σε άσχετους τεσπα
από τη μία το έχω συνέχεια πιπίλα και από την άλλη μπορώ να μείνω και χωρίς αυτό για ώρες
για το ητ δεν ξέρουμε πολλά αλλά φάινεται ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνο αλλά πιστέυω ότι δεν είναι και εντελώς αθώο.μπροστά στον σίγουρο δολοφόνο και τον ελαφρώς ύποπτο, εγώ προτιμώ τον δεύτερο
α) τι υπάρχει στο μπουκαλάκι (συγκέντρωση νικοτίνης στο υγρό)β) τι ποσοστό από την αρχική συγκέντρωση παραμένει μετά την ατμοποίηση (συγκεντρωση νικοτίνης στον ατμο)γ) τι ποσοστό τελικά απορροφάται από τον οργανισμό μετα την εισπνοή και την εκπνοή του ατμού
Τοσο παθος με την καθαριοτητα , ενω ειχα να πιασω σκουπα 30 χρονια !! Για μενα μιλαω , προς αποφυγη παρεξηγησεων . Ανεβαινα στον 2ο οροφο και μπαφιαζα ... οχι πια . Ροχαλιζα σαν τραινο ..οχι πια . Δεν αντεχα στην σκεψη οτι δεν μπορω να παρω το αυτοκινητο για να παω στην επομενη γωνια ..οχι πια . Επαιρνα κοφτες ανασες γιατι τα πνευμονια μου δεν μπορουσαν ν,ανταποκριθουν σε ολοκληρες..οχι πια . Δεν ξερω.. ισως να αυθυποβαλομαι .
ε αφου το λέει ο θεός γούγλης πάσο edit: Εξακολουθώ πάντως και την ψάχνω και εκτός google http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,150.msg53539.html#msg53539
False PositivesPeople with certain types of liver defect may show nicotine and cotinine in their blood weeks or months after quitting.
Αυτό στην αρχή, ένα χρόνο μετά είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνει πια κανείς, είναι σαν το ευρώ, δεν ισούται αυτή τη στιγμή με 340,75 δραχμές γιατί οι δραχμές είναι πια πολύ μακρια....