Κατα την αποψη μου το Black Line με ενα χρονό εγγυηση που έχει είναι το φτηνότερο ηλεκτρονικο του κόσμου Γιατι αν βάλεις τα 41 ευρω που κοστίζει το ενα σου βγαίνει 0.11 σεντ την ημέρα κόστος. Αμα βρείτε άλλο φτηνότερο πέιτε μου
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=56Η τιμή(49.90) αφορά δυο τσιγάρα όπως τα μετρας φιλε koalex(και ένα υγρό 20ml επιπλέον). ps:συγνώμη προκαταβολικά απο τους moderators για το link!
Και το αντίστοιχο 510 από heaven είναι ακόμα φτηνότερο, στα 36 δολάρια μόλις! Και αν ψάξουμε κι'αλλο στο internet, μπορούμε να βρούμε e-cigs σε εξευτελιστικές τιμές.Σημασία εχει το πόσο μας "γεμίζει" μια συσκευή, και το πόσο μας πάει. Και η τιμή, ε, 5 σεντς πάνω, 5 κάτω δεν λέει και πολλά...
Συγνώμη, τι εννοείς δεν είναι τραγική η διαφορά τιμής ? Μιλάμε για 49 € απο Ελλάδα και 29 € από Κίνα Τα μεταφορικά στα 4 € περίπου και είναι λιγότερα από αυτά που χρεώνουν εδώ.Όσο για το χρόνο παράδοσης, περίπου 10 με 12 ημέρες
Under, ναι έτσι είναι για κάποιον που ξεκινάει το Η.Τ.Πάντως οφείλω να πω οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν μου βγήκε σκάρτο από HEAVEN και 2 φορές πήρα ελαττωματικά από Ελλάδα.Αυτά