Στους λιγους αυτους μηνες που ατμιζω αλλαξαν πολλα!Δεν βηχω καθολου αυτο ειναι κατι που το γνωριζουν καλα ολοι οι καπνιστες σωστα? ατελειωτες ωρες βηχα καθε πρωι!!!Δεν εχω καταθλιψη!! κ ομως το καπνισμα σε κανει καταθλιπτικο!!!!!Εχασα κ τα περιτα κιλα που ειχα παρει με το ατμισμα αμεσως μετα απο ενα μηνα!!!!!Ειμαι πολλυ χαρουμενη κ ποτε μα ποτε δεν ενοιωσα τις ενοχες που ενοιωθα οταν καπνιζα! Επεφτε κατακορυφα η πιεση μου οταν καπνιζα για πολλες ωρες!!!Ενω τωρα ποτε δεν μου συνεβει κατι τετοιο με το ατμισμα!!!Εκανα εξετασεις (πενυμονες -καρδια) ολα αψογα!!!!Οταν πινω κρυο νερο ποτε δεν εχω το προβλημα που ειχα οσο καπνιζα!!!! Με επιανε πονος στον λαιμο κ εβηχα ασχημα!!!Κανω ωρες γυμναστικη κ δεν το καταλαβαινω!! κατι σαν superman!!! Βλεπω εντελως αλλιως τωρα την ζωη!!!Κοιμαμαι πολλυ καλλιτερα!!! Ειδα απιστευτες αλλαγες στο δερμα μου!!Ολοι οσοι με γνωριζουν ειλικρινα με ρωτανε τι αλλαξε στην ζωη μου!!!Το τσιγαρο ηταν οτι χειροτερο για εμενα!! το ατμισμα οτι καλλιτερο!!!!!!!!!Μεχρι αυτη τη στιγμη νοιωθω καταπλικτικα!! ενω οσο καπνιζα ποτε μα ποτε δεν ενοιωσα καλα.Για μενα το ατμισμα ειναι οτι καλλιτερο!!! Εχω δει απειρες βελτιωσεις που ειλικρινα θελω μερες να τις γραψω!!!!!Θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο φορουμ κ στα παιδια που με βοηθεισαν!!!!!
ολα σα αναφερεις τα πιστευωΑυτο το χασιμο στα κιλα πως τ καταφερες? εγω δεν μπορω
Στον ενάμιση μήνα που ατμίζω είδα πολλά από τα θετικά που αναφερες dark angel ,με μονα αρνητικά μια κάποια λιπαρότητα στην επιδερμίδα του προσώπου , και την απότομη άυξηση βάρους που μόλις άρχισα να προσπαθώ να την θέσω υπό έλεγχο μιας και έχω πιο πολύ όρεξη. Πάντως σε πολλά πράγματα ,όπως αυτό που είπες για την κατάθλιψη, σίγουρα έχεις δίκιο .Αισθάνομαι πολλές φορές σαν τότε που δεν κάπνιζα δηλαδή πριν τα είκοσι και αυτό είχα χρόνια να το νιώσω Πολλές φορές οταν ήμουν καπνιστής αναριωτόμουν πως ήμουν όταν δεν κάπνιζα ποτέ δεν είχα κατάφερει να το θυμηθώ σαν βίωμα , τώρα το νιώθω.
Κι εγώ χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ ύστερα από πολύ καιρόΥποχρεωσεις....Ευτυχώς δλδ που στην Ελλάδα τα κιλά επιτρέπονται Πραγματικά όμως η υγεία βελτιώνεται αισθητάΟύτε να σκεφτώ δεν θέλω ξανα το τσιγάροΑπορώ ακόμα πως κάπνιζα τόσα χρόνιαΔυστυχώς δεν υπήρχε ηλεκ.τσι.