Τελικά πρέπει να έφτιαξε και η γεύση μου. Απλά έγινε τόσο σταδιακά που δεν το κατάλαβα. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω πώς τρώω τα πάντα.Πριν ήθελα μόνο δυνατές, πικάντικες γεύσεις. Τώρα βλέπω ότι απολαμβάνω και φαγητά που αλλιώς τα θεωρούσα άνοστα. Βέβαια τα πικάντικα δεν κατέβηκαν από το... βάθρο του νικητή. Ίσως βέβαια και να οφείλεται και στο άνοιγμα της όρεξης γενικότερα. Αλλά θυμάμαι στην "εποχή του καπνού" (πού το βρήκα αυτό πάλι), ακόμα κι όταν πεινούσα, τα άνοστα τα έβρισκα απλά κάπως λιγότερο άνοστα. Για να πανηγυρίσουν οι γευστικοί θύλακες ήθελαν το έξτρα, το πικάντικο.
Τελευταία μου τελείωσαν τα χαπάκια και δεν πήγα εγκαίρως για εξετάσεις. Η τιμές στα "λιπαρά" πρόλαβαν και ανέβηκαν λιγάκι αλλά τα αποτελέσματα στα ηπατικά έδειξαν ότι τελικά το η.τ. ήταν εντελώς αμέτοχο στο θέμα. Ενώ του δίνω και καταλαβαίνει, οι τιμές ήταν όλες τέλειες.Όχι τίποτε άλλο αλλά μου 'βαζαν κάποιοι ιδέες όταν τους έλεγα ότι στο αναπνευστικό οι βελτιώσεις ήταν καταπληκτικές για καπνιστή κι αντί να μου πουν καμιά καλή κουβέντα, μου λέγαν "Ναι, αλλά μπορεί να πειράξει το συκώτι". Ευτυχώς διαψεύστηκαν.
Εγω πάντως, και μόνο που απαλλάχθηκα από τον πρωινό τσιγαρόβηχα, μου αρκεί για να κάνω το e-cig εικόνισμα!!!
Ναι, η αντιμικροβιακή δράση της Προπυλενογλυκόλης είναι γνωστή από πάρα πολύ παλιά.Το είχαμε συζητήσει και παλιότερα. Αφορά όμως μόνο κάποιους ιούς του αναπνευστικού (πνευμονίας;) αν θυμάμαι καλά.
...και αν σκεφτουμε οτι ο ιος της νεας γριππης χτυπαει τους πνευμονες στις σοβαρες περιπτωσεις... ισως καπου να βοηθησει το η.τ.