Δεν εχω λογους να μην σε πιστεψω, ειδικα για το κρεβατι πολυ θα ηθελα και παλι να κανω το 2ο γυρο στο καπακι Μακαρι να συμβει και σε εμενα που πηγα σημερα να κανω 100αρια στιβο και τα φτυσα στα 6
χωρις να μαι κ πολυ παλιος ατμιστης, αλλωστε νομιζω πως δε χρειαζεται να σαι κ πολυ παλιος για να δεις τα πρωτα αποτελεσματα, θα σου πω το εξης.Ατμιζω κοντα στον 1 μηνα κ απ τις 3 πρωτες βδομαδες ειδα αισθητα αποτελεσματα στις αντοχες σε ολους τους τομεις που χρειαζεται προσπαθεια, απ το ποδοσφαιρο μεχρι το κρεβατι κ το καυχιεμαι μιας κ πραγματικα νομιζω πως μιας κ αρχισεις το η.τ κ το βαλεις στη ζωη σου ως το κανονικο σου τσιγαρο, τα αποτελεσματα ειναι εκπληκτικα!!υπομονη κ θα το διαπιστωσεις κ μονος σου
Βέβαια υπάρχει και ο αντίποδας: να το έχεις όλη την ώρα στο χέρι.
Για να μη βάλω όλο το ποστ του aTmin το δικό μου σενάριο με το σταμάτημα του αναλογικού τσιγάρου είναι περίπου όμοιο.Κλείνω σχεδόν 4 μήνες ατμίζοντας μόνο (το αναλογικό το έκοψα από την πρώτη μέρα που άρχισα το η.τ. όπως λέει και ο Giorgos ΕΥΚΟΛΑ!) Επίσης είμαι στην ίδια κατάσταση με τον Undertaker ( δεν το αφήνω από τα χέρια μου )